Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 15 серпня

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
15 серпня 2016 11:06

 Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


Увага, розшук: на Львівщині зникла 18-річна дівчина


В селі Плав’я Сколівського району Львівської області зникла 18-річна дівчина. Про це повідомили у ДСНС в Львівській області.

"Повідомлення про зникнення до рятувальників надійшло 15 серпня о 01:37. Дівчина вийшла з дому днем раніше та пішла пасти корову поблизу лісу. Для пошукових робіт було залучено рятувальників Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини ДСНС Львівщини, працівників поліції та місцеве населення", - йдеться у повідомленні.

Станом на 07:00 15 серпня пропалу дівчину не знайдено, пошукові роботи тривають.


На Львівщині спалахнув легковик: є постраждалі


15 серпня,  о 02:03 год. на Львівщині автомобіль  в’їхав у відбійник, через що машина загорілась, повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в селищі  В. Синьовидне Сколівського району водій автомобіля Daewoo Lanos наїхав на частину відбійника, в результаті чого було пошкоджено паливний бак з послідуючим витіканням палива.

"Внаслідок ДТП виникла пожежа в автомобілі. На місце події негайно було направлено рятувальників ДПРЧ-24 м. Сколе. На момент прибуття вогнеборців полум’я повністю охопило автівку. Пожежу локалізували о 02:18 та повністю ліквідували о 02:34. Вогнем знищено автомобіль2, -повідомляють рятувальники.
Внаслідок події травмовано 33-річного водія та двох пасажирів, яких з термічними опіками різної ступені важкості госпіталізовано у Сколівську центральну районну лікарню.
Обставини події встановлюються.

Читайте ще новини Львова:

У Львові на перехресті автобус врізався в автомобіль поліції

Дві жахливі ДТП сталися на трасі Київ-Чоп: 4 загиблих, 12 постраждалих

Стали відомі подробиці двох жахливих ДТП на Львівщині

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах