Дві жахливі ДТП сталися на трасі Київ-Чоп: 4 загиблих, 12 постраждалих

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Події
11 серпня 2016 17:46

11 серпня близько 13.00 на трасі Київ-Чоп у Сколівському районі поблизу села Нагірне, на відстані близько двох кілометрів одна від одної сталось дві ДТП.

У першому випадку зіткнулись автомобіль БМВ та туристичний автобус.

За попередніми даними, водій БМВ, виконуючи обгін, не встиг завершити маневр, скоїв зіткнення з автобусом, після чого зіткнувся з відбійником та загорівся.

Внаслідок ДТП водій та жінка-пасажир легковика від отриманих травм померли на місці події. Троє пасажирів БМВ, всі неповнолітні, отримали травми різного ступеню важкості та були госпіталізовані.

Під час другої дорожньо-транспортної пригоди зіткнулись три мікроавтобуса. Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса Мерседес Спринтер, 49-річний мешканець Закарпаття, скоїв зіткнення з іншим Спринтером та з мікроавтобусом Сітроєн. Від удару мікроавтобус Мерседес Спринтер перекинувся. Внаслідок зіткнення загинули двоє осіб – водій та пасажир переднього сидіння Спринтера. Ще дев’ятеро пасажирів Мерседеса з травмами різної важкості були госпіталізовані, повідомили у відділу комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

На місці подій працюють слідчо-оперативні групи, причини, а також інші обставини ДТП встановлюються. Вирішуються питання про відкриття кримінальних проваджень.

Дві жахливі ДТП сталися на трасі Київ-Чоп: 4 загиблих, 12 постраждалих фотоДві жахливі ДТП сталися на трасі Київ-Чоп: 4 загиблих, 12 постраждалих фото 1Дві жахливі ДТП сталися на трасі Київ-Чоп: 4 загиблих, 12 постраждалих фото 2

Читайте ще новини Львова

Студенти зі Львова створили додаток для замовлення їжі у ресторанах

Стало відомо до якого числа можна буде отримати перепустку на в'їзд у центр Львова

Будь в курсі: у Львові змінюються маршрути майже всіх трамваїв

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах