Стали відомі подробиці двох жахливих ДТП на Львівщині

Новина - Події - Стали відомі подробиці двох жахливих ДТП на Львівщині

Новина - Події - Стали відомі подробиці двох жахливих ДТП на Львівщині

Події
12 серпня 2016 13:59

Стали відомі нові подробиці про жертв двох аварій, які сталися вчора близько 13.30 на 685-му кілометрі траси "Київ-Чоп".

В результаті першого ДТП, де зіткнулися два мікроавтобуси, загинув 49-річний водій "Мерседес-Спринтер" - житель міста Свалява Закарпатської області, і його 41-річний пасажир з селища Берегове. Обидва чоловіки померли на місці від отриманих поранень.

"Також постраждали дев'ять осіб, з них - три дитини, які з пораненнями різного ступеня тяжкості госпіталізовані в Сколівську ЦРЛ", - повідомляє департамент цивільного захисту ЛОДА.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, пасажири мікроавтобуса їхали у львіскій аеропорт, щоб потім сісти на літак і відправитися в Туреччину на відпочинок.

Через півгодини, в 200 метрах від першого ДТП, в тому ж селі Нагірне Сколівського району зіткнулися автомобіль "БМВ" і автобус "МАН" з туристами.

"Двоє людей - водій автомобіля "БМВ ", 1983 року народження та його пасажирка, 1986 року народження, жителі і громадяни Азербайджанської Республіки, від отриманих травм померли на місці події", - повідомляє ЛОДА.

Також поранення отримали троє дітей - жителі і громадяни Азербайджану. З травмами різного ступеня тяжкості вони були доставлені в місцеву лікарню, а потім двох перевели в реанімацію Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. На ранок 12 серпня їх стан - важкий.

Читайте ще новини Львова

Другим "кримським диверсантом" виявився уродженець Львівщини

Допоможіть знайти: у Львові зникли два підлітки

Будь в курсі: у Львові змінюються маршрути майже всіх трамваїв

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах