У Львові на каві Сенічкін познайомився з родиною Садового (фото)

фото з сайту tsn.ua

фото з сайту tsn.ua

Дозвілля та їжа
14 вересня 2015 14:27

Автор кулінарних книжок Сенічкін побував у місті Лева на Форумі видавців.

З 10 до 13 вересня на Форумі видавців у Львові у приміщенні Палацу мистецтв працював кольоровий майданчик-кухня книжки Руслана Сенічкіна "Сніданки для дітей". Найпопулярнішою була арт-стіна, на якій і діти і дорослі малювали чи розмальовували улюблені страви домашніх сніданків. Усього малюнків було понад 800, і судячи з них, найбажаніші вранці саме солодкі страви: мафіни, фрукти, млинці, пироги, каші з медом або джемом, круасани, сирники.

Зустріч телеведучого Руслана Сенічкіна з читачами на Форумі тривала три години й була присвячена шкільним сніданкам, зокрема, обговорювалися цікаві ідеї перекусів та ланчів для школярів.  А ще було багато розмов про домашні рецепти, традиційні в родинах. Діти із захватом розповідали про страви, які вони допомагають готувати мамам: домашні котлети, салати, пляцки, млинці, вареники, "зупи", сирники, голубці, пиріжки. Стенд відвідали 9-місячний Михасик і його мама, родини героїв АТО, майбутній кулінар Юрасик, постійна глядачка і читачка Галина Іванівна, наймолодша авторка Форуму видавців - 13-річна Ніа Дідківська (Стефанія Куколевська), львівська співачка і матуся двох діточок Ірина Федишин, студенти кулінарних навчальних закладів, майбутні мамусі, а також бабусі, вчителі та багато дітей.

Яблучне печиво та грушево-яблучні натуральні льодяники на частуванні розлетілися за мить. Сенічкін встиг також провести ранкове пряме включення в ефір "Сніданку з 1+1" з Площі Ринок, під час якого поспілкувався з дружиною львівського мера Катериною Садовою та їхніми чотирма синами-школярами, а також заспівав, танцюючи з гуртом Дзідзьо.

І Катерина, і Дзідзьо отримали в подарунок від автора кулінарну книжку "Сніданки для дітей". У суботу, 12 вересня, Руслан Сенічкін та відома львівська кухар Оксана Солук організували за підтримки Клубу галицької кухні в закладі "Тераса на Ринку" майстер-клас приготування "Супу з печених помідорів", або, як кажуть на Галичині, "Помідорової зупи". Рецепт страви є у книжці і рекомендований дітям від трьох років. На додачу було спечено спеціальне томатне печиво з травами.  Дегустацію всі страви пройшли на відмінно: за лічені хвилини гості з'їли все до крихти. Відомо, що Сенічкін колекціонує кулінарні секрети, тож усі охочі записували в його спеціальну гостьову книгу свої унікальні рецепти закруток, консервації, страв з помідорами, львівських сирників та багатьох інших. Найкращі ідеї буде відтворено в кулінарній рубриці в ефірі та опубліковано в наступних книжках автора. На майданчик завітали не тільки львів'яни, а й родини з Одеси, Миколаєва, Дніпропетровська, Києва, Івано-Франківська, Чернівців, був навіть гість з Дубліна Самл Дженк, який приїхав до Львова з Ірландії. Всі дітки на майданчиках отримали іграшкові подарунки від друзів з "Тойдіко Україна". Рецепти, опубліковані в "Сніданках для дітей", перевірено та схвалено лікарем-дієтологом Галиною Незговоровою. Зокрема, для школярів рекомендовані на сніданок такі страви: чізкейк із гарбузом, томатне печиво, вівсяно-ягідний десерт, найкорисніший бургер, маршмелоу та багато інших.

Книжка "Сніданки для дітей" була представлена у Львові упродовж усіх днів роботи Форуму видавців. Руслан Сенічкін презентував "Сніданки для дітей" у Львові.

У Львові на каві Сенічкін познайомився з родиною Садового (фото) фото

У Львові на каві Сенічкін познайомився з родиною Садового (фото) фото 1

У Львові на каві Сенічкін познайомився з родиною Садового (фото) фото 2Джерело: tsn.ua

Львів у новинах:

Нова ініціатива: українці пропонують присвоїти Кузьмі звання народного

До Львова з'їдуться 600 черниць і ченців

Відкрий своє серце для добра: 5 собак в ЛКП "Лев" чекають на нову сім’ю 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах