У Львові влаштовують змагання із запуску паперових літачків

Фото взято з сайту www.stranamam.ru

Фото взято з сайту www.stranamam.ru

Дозвілля та їжа
04 серпня 2016 17:55

У неділю, 14 серпня, у Львові проведуть змагання із запуску паперових літачків. Подія відбудеться на площі Коліївщини поблизу кав'ярні "Меделін", яка й організовує змагання.

"Ми подумали, що це цікава ідея. Оскільки зараз всі намагаються якось відволікти людей від смартфонів та проблем, то вирішили зробити це у такий спосіб. Надихнулися фільмом "Паперовий літачок" про хлопчика, який брав участь у змаганнях із запуску літачків. Зараз ще формуємо журі та придумуємо конкурси, щоб завдання були неочікувані", – розповів ZAXID.NET співзасновник кав'ярні Святослав Стець.

За його словами, про самі конкурси та нагороди повідомлять безпосередньо перед змаганнями. Учасників пригощатимуть коктейлями від закладу.

"Із кількості учасників будемо думати, чи проводити це біля нашого закладу, чи у парку біля Львівської облдержадміністрації. Ми не розраховуємо на те, що буде багато людей. Це буде пробний етап і якщо все пройде добре, то повторимо такі змагання восени", – додав Святослав Стець.

Для участі у змаганнях потрібно попередньо зареєструватися. Можна реєструватися командами. У змаганнях братимуть участь виключно паперові літачки, виготовлені на місці проведення змагань.

Зазначимо, що у 2012 році у Львові вже відбувалися змагання із запуску паперових літачків, коли відбирали українських учасників на світовий чемпіонат.

Читайте ще новини Львова

Восени відкриється новий авіарейс Львів - Вільнюс

Дідусь, який отруїв немовля на Львівщині, хизувався знанням грибів (відео)

У Львові в під’їзді багатоповерхівки стався вибух: є постраждалий

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах