Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах

Новина - Дозвілля та їжа - Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах

Новина - Дозвілля та їжа - Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах

Дозвілля та їжа
01 грудня 2017 17:11
Автор: Стоноженко Ольга

Без сумнівів, одним з найкращих варіантів для святкування Нового року є відпочинок в Карпатах. Чудова природа, кристально чисте гірське повітря, вкриті білосніжним снігом верхівки гір переносять в атмосферу справжньої новорічної казки.

Однак, Карпати – одне з найулюбленіших місць зустрічі Нового року та Різдва для львів'ян. Щоб зустріти рік прийдешній у горах, доводиться бронювати житло ще за місяць-два до самого свята, а то й раніше.

Найважче забронювати будинок винятково для новорічної ночі, тобто з 31 грудня на 1 січня. Однак, VG Львів з'ясував, де в Карпатах ще можна встигнути зустріти найбільше свято року. До списку увійшли локації, де на момент публікації були вільні місця.


Готель "Форест Хаус"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото

Це затишний невеликий готель на 15 номерів (будівля виконана з дерев'яного зрубу, внутрішні приміщення оброблені деревом), що знаходиться в 10 км від підйомника Буковелі. У 20 хвилинах їзди від гостьового будинку розташована найвища точка українських Карпат – гора Говерла.

Тут є ресторан зі стравами української та європейської кухні, стоянка, чани, барбекю, зручні номери, обладнані за євростандартом, стоянка та барбекю. Для зручності відпочиваючих в готелі передбачена кімната для сушки гірськолижних черевик і лиж.

Гостей розміщують у 15 номерах: 6 номерів класу "люкс", 3 номера – "напівлюкс", 6 номерів –  класу "стандарт". У кожному є двоспальне ліжко, телевізор, телефон, міні-бар, сейф, а також вигоди (душ, санвузол, фен, комплекти махрових рушників та інші предмети першої необхідності). З вікон всіх номерів відкривається вид на гори.

Розташування готелю сприяє різноманітному відпочинку: прогулянки в гори, катання на лижах, екскурсійні автобусні тури, сауна та чани.

Ціни на Новий рік з 29.12.2017 – 8.01.2018 р. Стандарт – 2200 грн, напівлюкс – 2700 грн, люкс – 3500 грн. Діти до 6 років проживають безкоштовно.

Свято пропонують зустріти у ресторані "Мисливський". Святкування розпочинається 31 грудня о 22.30 і триватиме до 6.00 год ранку. Карпатська ялинка, новорічний банкет, розважальна програма, жива музика, подарунки, конкурси, феєрверки. Новорічне меню включатиме холодні закуски, салати, гарячі страви, фірмові страви від шеф-кухаря ресторану, алкоголь та напої. Вартість новорічного вечора – 1600 грн/чол. Діти до 6 років – безкоштовно. Дітям від 7 до 15 років – 50% знижка.

Адреса: Івано-Франківська область, с. Татарів, вул. Лесі Українки

Телефон: (067) 658-77-85, (050) 459-44-44


Туристично-оздоровчий комплекс "Belle Royalle"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 1

"Belle Royalle" розташувався на березі гірської річки, у тихому лісі, між карпатських гір.

До комплексу входять: еко-ресторація із закарпатською кухнею, готель, критий і відкритий басейни (окремо для дорослих та для дітей), сауна, сінна парна , римська парна, хамам, душ вражень, соляна кімната, фітнес-зал, салон краси, лікувально-діагностичний центр, великий парк з кам'яними доріжками та бруківкою, автомийка та зручна парковка.

У готелі – 53 номери різних категорій, які здатні прийняти понад 150 осіб. У кожному є ліжка (односпальні чи двоспальні), телевізор, кондиціонер, телефон, міні-бар, сейф, а також вигоди (душ, санвузол, фен, комплекти махрових рушників та інші предмети першої необхідності).

Тут організовують екскурсії до Ужгорода, замку Шенборна, термальних вод у Берегово, на озеро Синевир та інші. Для гостей пропонують трансфери з ж/д вокзалу м. Мукачево, з залізничного вокзалу в м. Львів (238 км), з залізничного вокзалу в м.Ужгород (66,3 км), а також з будь-якого іншого місця України.

Як зазначають в готелі, до 5-6 січні всі номери зайняті. Однак, пізніше готель чекає відвідувачів і пропонує відсвяткувати Різдво, Старий Новий Рік та Водохреще. Зокрема, 7 січня, тут пройде святкова різдвяна літургія. 14 січня, вам запропонують особливий сніданок зі страв, які готуються на Закарпатті саме на Новий рік. Всі бажаючі можуть безкоштовно орендувати санчата та бігові лижі. 19 січня гостей чекають водохресні гуляння (занурення в ополонку, гарячий глінтвейн), а також знижка 20% на всі водні процедури.

Новорічні ціни 2018 в Бель Рояль (з 24.12.2017 по 19.01.2018): стандарт Double/Twin – 1800 грн. (2 гостя), люкс сімейний – 2800 грн. (3 гостя), додаткове місце: 500 грн. (1 гість), 250 грн. (діти 6-12), 150 грн. (діти 1-6). В ціну враховані сніданки, відвідування басейнів, фітнес-залу на вказану кількість гостей.

Адреса: Закарпатська область, Мукачівський район, с.Лісарня, 74

Телефон: (067) 672-00-39, (031) 242-42-67, (067) 672-09-58


Гостинний двір "Красна поляна"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 2

Гостьовий двір "Красна Поляна" розташований в селищі Поляниця, за 3,5 км (15 хвилин їзди) від відомого гірськолижного курорту "Буковель". До послуг гостей цілодобова стійка реєстрації, відкритий басейн і безкоштовна парковка на території. З вікон відкривається мальовничий вид на Карпати.

Тут є 16 котеджів. Загальна місткість котеджів: 116 основних місць і 26 додаткових місць. Люкси і котеджі гостинного двору "Красна Поляна" оформлені в традиційному стилі, підлога і стіни оббиті деревом. У розпорядженні гостей спальня, санвузол, світлий хол, міні-кухня та затишна вітальня. У деяких номерах є камін.

У стилізованому ресторані "Веселий Гуцул" готують страви української та європейської кухні. Можна скуштувати карпатські смаколики.

При готелі знаходиться сауна, а також японська лазня офуро – дерев'яна діжка, виготовлена з дерева, всередині або зовні якої встановлено піч із нержавіючої сталі. Така водна процедура усуває наслідки стресу, ефективно стимулюєте роботу серцево-судинної системи і нирок. Вони в загальному користуванні з 13.00 до 20.00. Також до послуг проживаючих організація різних екскурсійних програм, прогулянки на конях, риболовля та полювання.

Серед зимових розваг – музично-світлове шоу, яке показують щодня з 16.30 до 22.30 кожні пів години, відвідування резиденції Святого Миколая, майстер-класи (з дегустацією) з приготування дитяча лижна школа для початківців, прокат санчат.

31 грудня у комплексі пройде Paper Party. У програмі: виступи дует-гурту "FlowМастеры", 50 кілограмів паперового снігу, конкурсна програма з призами, жива музика та дискотека (в окремих залах), наукове шоу, а також сюрприз. Вхід: 1500 (дорослі), 750 (діти до 12 років).

На момент публікації вільними були котеджі на 6 та 8 людей.

Адреса: Івано-Франківська обл., с.Поляниця

Телефон: (096) 232-32-32, (066) 266-18-40


Дизайн-готель "Хижина СПА"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 3

Цей готель розташований в курортному місті Трускавець. Для гостей підготували 45 комфортабельних номерів з індивідуальним дизайном. У вартість проживання включено: користування СПА-зоною з 10:00 до 22:00. (Басейн, джакузі, сауна, римська парна, соляна печера, кімната ароматерапії), перегляд фільмів в кінотеатрі і доставка мінеральної води з бювету.

Номери представлені в трьох категоріях: двокімнатний покращений (можливість поселення до 4-х чоловік) – 950 грн., двомісний двокімнатний (можливість поселення до 4-х чоловік) – 880 грн.; двомісний однокімнатний – 820 грн.

У ресторані подають страви української та європейської кухні. Система харчування у двох типах: швецький стіл (сніданок – 70 грн., обід – 120 грн., вечеря – 90 грн.) та ресторанне меню. Передбачене і дієтичне меню.

У СПА-центрі готелю вам запропонують басейн, джакузі, римську та фінську сауни, соляну печеру, фітобочку та аромакімнату, а також СПА процедури для обличчя та тіла за доступними цінами.

В 10 км від бази знаходиться комплекс Буковиця, де туристи можуть покататись на лижах.

Всього за 15 хвилин можна доїхати до залізничного вокзалу Трускавця, що забезпечує пряме сполучення зі Львовом. За запитом надається трансфер до аеропорту Львова (80 км).

На Новий рік тут підготували безліч веселих конкурсів, подарунків від бренду косметики Babor і Mary Cohr, танцювальні флеш-моби, святкову дискотеку, розваги для найменших, і, звичайно ж, смачний і різноманітний святковий стіл. Ведучий не дасть вам занудьгувати, а виступ вокалістів і звучання новорічних танцювальних хітів, безсумнівно, наповнить вас радісним настроєм.

Адреса: Львівська область, м.Трускавець, вул.Бориславська, 29А

Телефон: (032) 476-89-64, (067) 370-48-53


Готель "ТАОР Карпати"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 4

"Час повертатись до природи…" – так звучить гасло "Таор Карпати".

Готель пропонує різні варіанти проживання, від одномісних номерів до будиночків сімейного типу, великих і дуже великих, які оснащені всім необхідними. Ціни включають харчування, консультацію лікаря, тренажерний зал, бювет, сауну, джакузі і ряд інших послуг, в залежності від обраного варіанту. Гості можуть підібрати пакетні пропозиції для романтичної поїздки, сімейного відпочинку, повноцінного лікувального курсу та з урахуванням індивідуальних побажань.

Двомісний номер обійдеться у 1150-1950 грн/доба. Також на території комплексу знаходиться 8 маленьких дерев’яних котеджів, оформлених у стилі однієї з чотирьох пір року. Будиночок розрахований на 4 осіб. В середині – дерев’яні меблі, лляні штори, невеличка затишна кухня з повним набором посуду, вітальня. Цей варіант буде коштувати вам 2450-4950 грн/доба. Є у комплексі і великі сімейні будинки (3800-6950 грн/доба). У них є камін та простора вітальня, 3 спальні, санвузли, кухня, вітальня та тераса. Все зроблене з природних матеріалів.

У новорічну ніч тут пропонують концертну програму "Українська автентика у сучасному звучанні". Провідна ідея свята – нове дихання традиції. У програмі: ведучий шоу-мен Олег Ковальчук; співачка експериментальної та автентичної музики з виразною індивідуальною манерою виконання Оксана Муха; відомий український скрипаль-віртуоз Олександр Божик, дитяча новорічна програма, святковий феєрверк та новорічна дискотека до світанку. Також гостей очікує святкове особливе меню від шеф-кухаря. 1 січня підготували програму "Народні гуляння в Карпатах", яка включає частування на свіжому повітрі, конкурси, квести, вікторини, катання на конях, розіграш призів, вечірня ватра з глінтвейном.

Адреса: Львівська обл. с.Ластівка, вул.І.Франка 33

Телефон: (097) 07-100-07, (099) 37-271-37 (Viber)


Еко-СПА курорт "Богольвар"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 5

Комплекс знаходиться серед гір, екологічно чистої лісовій зоні, на околиці селища Анталовці біля гірської річки у 32 км від Ужгорода та 36 від Мукачева.

Одночасно тут можуть приживати понад 150 персон. Всього у готелі 44 унікальних номери різних категорій. Номери оформлені в класичному стилі. До послуг гостей телефон, міні-бар, сейф, плазмовий телевізор. У кожному – комплекти рушників, косметичні та швейні набори, фен, а в номерах підвищеної комфортності – халати і тапочки. Також є котеджі, зроблені в стилі "Будинок мисливця", "Будинок рибалки" або "Будинок лісника".

У ресторані подають страви угорської, української та європейської кухонь.

У комплексі працює СПА-центр з хаммамом і масажним кабінетом. Гостям пропонується замовити різні косметичні процедури, а також відпочити в сауні або гідромасажній ванні. На території є зоопарк.

Ціни на Новий рік та Різдво (28.12.2018 – 09.01.2018): класик одномісний – 850 грн., класик двомісний – 1800 грн., суперіор – 2050 грн., люкс – 2200 грн., люкс мансардний – 2150 грн., люкс сімейний – 2200 грн. (2 люд.), 2500 грн. (3 люд.), напівлюкс преміум – 2500 грн., делюкс преміум – 1000 грн., люкс преміум – 3000 грн., котеджі-шале – 1650 грн. (2 люд.), 2300 грн. (4 люд.).

Курорт запрошує гостей зустріти Новий рік 2018 у атмосфері маскараду чарівної ночі. На гостей чекає: розважальна програма, виступи артистів, жива музика, святкове меню, фотозона, конкурси, дискотека. Діє дрес-код. Ціна: 2000 грн./чел., 950 грн. (діти 6-12 років).

Адреса: Закарпатська область, Ужгородський район, с.Анталовці, вул. Миру, 17А.

Телефон: (050) 432-86-11, (050) 432-86-16, (098) 892-07-21


Гостьовий будинок "Art Boutique Chalet"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 6

Гостьовий будинок "ART Boutique Chalet" знаходиться в селищі Яноші в 23 км від міста Мукачево і в 50 км від селища Поляна. Гостям надаються послуги трансферу.

У розпорядженні відвідувачів – 16 номерів з кондиціонером, гостинним куточком і телевізором з плоским екраном і супутниковими каналами. У деяких номерах є балкон. У ванних кімнатах: душова кабіна, біде, банні рушники. На території готелю є безкоштовна автостоянка.

У гостьовому будинку можна пограти в міні-гольф.

Три ночі у двомісному номері зі спільним ліжком буде коштувати 6300 грн., двомісному делюкс з одним ліжком та балконом – 6750 грн., двомісний номер з одним ліжком та видом на басейн – 7200 грн., чотиримісний делюкс – 9900 грн. У вартість номерів включено сніданок.

Адреса: Балажер, Закарпатская область, вул. Шевченка, 109А

Телефон: (067) 752-57-44


Villa "Lamperti


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 7

Готель "Villa Lamperti" знаходиться на березі мальовничого озера в с.Дедово. Він оформлений в стилі неокласицизму та містить 17 номерів (46 місць). Всі номери обладнані сучасними душовими кабінами або ваннами джакузі, кабельним телебаченням, безкоштовним інтернетом. У деяких номерах є балкони та кондиціонер.

В 27 км від готелю місто Мукачево, в 9 км – термальні джерела Косино, в 4 км – місто Берегове.

Ресторан "Villa Lamperti", розрахований на 42 місяця, пропонує відвідувачам страви угорської, української та європейської кухні від шеф кухаря.

Ціни за 3 ночі: двомісний номер з 2 окремими ліжками – 3750 грн., двомісний номер делюкс з 1 ліжком – 5400 грн., двомісний номер з 1 ліжком і видом на озеро – 5400 грн., покращений сімейний номер з 4-ма односпальними ліжками – 6300 грн., сімейний номер (2 односпальні ліжка і 1 велике двоспальне ліжко) – 6300 грн., люкс з видом на озеро (у спальні – велике двоспальне ліжко, у вітальні – 1 диван-ліжко) – 7950 грн.

Адрес: Закарпатська область, Берегівський район, с.Дійда, вул. Дачна, 127А

Телефон: (098) 002-11-11, (093) 103-20-92


Готель "Мараморош"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 8

Готель "Мараморош" знаходиться в мальовничому карпатському куточку, в 15 кілометрах від м Хуст, між трьох гір села Шаян. Це місце називають закарпатської Швейцарією. Відстань від готелю до залізничного вокзалу міста Хуст складає 20 км, а до аеропорту Ужгород 120 км.

Тут пропонується проживання в 22 комфортабельних номерах різних категорій. Номери виконані в класичному західноукраїнському стилі. У номерах телевізори з кабельним телебаченням, фен, капці, туалетні приналежності. Можливе розміщення з тваринами до 3 кг (послуга безкоштовна). Також є в готелі "Мараморош" дитячий майданчик, більярдний клуб, стоянка для автомобілів (безкоштовна, під охороною) і Wi-Fi зона. Є термінал для розрахунку карткою.

У розпорядженні гостей ресторан на території готелю, масажний кабінет, більярд, настільний теніс та приладдя для барбекю. У готелі є власний міні-бювет з мінеральною водою "Шаянська №242". За 900 м знаходиться бугельний підйомник завдовжки 250м, довжина траси – 280 м.

Як зазначають в готелі, вільними є номери, вартість яких складає 1700 грн з людини.

Адреса: Закарпатська область, Шаян, вул. Центральна, 71

Телефон: (098) 900-05-21


Еко-комплекс "Царинка"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 9

База відпочинку "Царинка" розмістилася в селищі Нижня Рожанка. В 4 км від бази відпочинку – селище Славське, в 130 км – Львів.

До послуг гостей екологічно чисті котеджі з дуба. Кожен оформлений в заміському стилі номер бази має в своєму розпорядженні дерев'яними меблями, чайником і ванною кімнатою з феном.

У ресторані подаються страви української та місцевої кухні. При бажанні страви сервіруються на терасі з прекрасним видом на зелені околиці.

У години дозвілля гості зможуть розслабитися в сауні, викупатися в басейні або порибалити, сходити на екскурсію.

На території комплексу є джерело з мінеральною водою, що має підвищений вміст органічних речовин та дає змогу очистити організм від шлаків. Рекомендовано пити при захворюваннях печінки й сечовивідних шляхів, шлунково-кишкової хвороби.

Ціни на період з 29 листопада 2017 до 05 січня 2018 (пакет на 5 діб): люкс (2 особи) – 13000 грн., сімейний покращений з холодильником та балконом (4 особи) – 16000 грн., сімейний (4 особи) – 15000 грн., напівлюкс покращений з окремим входом та холодильником (2 особи) – 13000 грн., напівлюкс покращений, з холодильником (2 особи) – 12500 грн., напівлюкс (2 особи) – 12000 грн., напівлюкс дворівневий (2 особи) – 12000 грн., стандартний (2 особи) – 11500 грн. Діти до 5 років безкоштовно, без харчування, без ліжко-місця. У вартість проживання включено дворазове харчування (сніданок та вечеря з першою стравою), безкоштовний трансфер до ближніх витягів, дитяча анімація.

На новорічну ніч запланована спеціальна програма, оплата якої обов’язкова та складає: 2000 грн. (дорослі), 1000 грн. (діти 12-15 років), 800 грн. (діти 6-12 років), діти до 5 років – безкоштовно.

Адреса: Львівська область, Сколівський район, с. Рожанка (поблизу смт. Славське)

Телефон: (050) 315-84-23, (067) 938-45-65 (бронювання), (067) 131-68-34 (еко-комплекс)


Готельний комплекс "Горгани"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 10

Готель "Горгани" знаходиться в мальовничому куточку Карпат. Для проживання гостей пропонують такі варіанти: двомісні номери, двомісні і тримісні номери "комфорт", люкс, дворівневий люкс, а також котеджі шале, напівлюкс та люкс.

На території комплексу працює готель, ресторан, лаунж-бар, диско-колиба. Тут пропонують різноманітні спа-процедури, сауна, купання в басейні, послуги перукаря, косметолога, майстру манікюру і педикюру.

Для гостей організовано різноманітний зимовий відпочинок: катання на лижах, санках, сноуборді. Обладнання можна взяти в оренду. Готель має власний 350 м підйомник.

2018 рік тут пропонують зустріти, поринувши в чарівну казку під назвою "Новий Рік в Карпатах". У програмі свята: новорічні вітання від Діда Мороза та Снігуроньки, музика 80-х та сучасні хіти у виконанні Зоряни Рось та Jingle Bells Band, святкова магія від ілюзіоніста на фокусника Валерія Городничого, безліч конкурсів та сюрпризів, ведучі Любомир та Анатолій.

Адреса: Івано-Франківська область, село Яблуниця

Телефон:  (067) 160-61-19


Еко-готель "Слов'янка"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 11

Розташування: еко-готель Слов`янка відкрився взимку 2009 року і розташований у мальовничому місці селища Славско у підніжжя гори біля річки Славка, у 2 км від підйомника Захар Беркут. Побудований з екологічно чистих матеріалів (соснового брусу і природного каменю).

У "Слов’янці" є чотири категорії номерів: двомісний Suite; двомісний Duplex; чотиримісний Villa; шестимісний Family Room. Всі номера оздоблені натуральним деревом, а самі споруди з соснового зрубу. У розпорядженні гостей: плазмовий телевізор, супутникове ТБ, сейф, міні-холодильник, фен, косметика для особистої гігієни; в окремих категоріях номерів є електричний чайник, тапочки і халати. У місцях громадського користування працює безкоштовний Wi-Fi.

Харчування – у двоповерховому ресторані національної кухні з панорамними вікнами.

Інфраструктура: ресторан, мангал з дровами, конференц-зал, баня на дровах, басейн з підігрівом, більярдна, теніс, сауна, дитячий майданчик, автостоянка з відеоспостереженням.

Серед послуг: кінні прогулянки, катання на бричці, риболовля, трансфер, поїздки на квадроциклах, екскурсії прокат гірських велосипедів.

У святкові дні діє пакетна пропозиція на 5 діб (29.12.2017 – 05.01.2018). Ціни: номер "Villa" з каміном (4 місця) 18 000 грн., номер "Suite" (2 місця) – 10 950 грн., номер "Family Room" (6 місць) – 18 000 грн. Додаткове місце – 2000 грн.

Адреса: смт. Славсько, вул. Устияновича, 88

Телефон: (097) 215-10-05


Міні-готель "Зербань"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 12

Готель "Зербань" – це основний корпус – триповерховий будинок на 18 номерів (51 місце) з номерами категорії стандарт, півлюкс і люкс. Окремо розташований двоповерховий дерев’яний котедж на (4-6 осіб). В міні-готелі працює ресторан, в якому гостям запропонують страви європейської та української кухні.

Чим зайнятися: піші прогулянки, катання на лижах, екскурсії до водоспадів, озера Синевир, замків Закарпаття, термальних басейнів, більярд, прокат квадроциклів, риболовля, чани. Можна взяти на прокат лижне спорядження. Готель розташований в 2 км. від центру Славська та 200 метрах він бугельних витягів Політех і ФМІ.

Ціни (на добу): котедж – 1000 грн., люкс – 750 грн., півлюкс – 700 грн., 2-ох місний стандарт – 600 грн., тримісний стандарт – 650 грн.

Адреса: Львівська область, Сколівський район, смт Славське, вул. Івана Франка, 61б

Телефон: (067) 840-15-81


Готельний комплекс "Карпатська вежа"


Засніжені гори, гуцульскі смаколики та гарячі чани: де зустріти Новий рік у Карпатах фото 13

Готель "Карпатська Вежа" знаходиться на території одного з найкращих курортів України – гірськолижного комплексу "Мигово". Готель зручний для відпочинку любителів лижного спорту, до підйомника 100 м. З вікон готелю відкривається мальовничий вид на гірські вершини.

Це сучасна п`ятиповерхова будівля. Номерний фонд: стандарт (двомісний однокімнатний номер), напівлюкс (однокімнатний номер для двох), люкс (однокімнатний номер, розрахований на 2 гостей). Номери мають телевізор (супутникове ТБ), холодильник, сейф, фен, міні-бар, доступ до інтернету; обладнані душ і санвузол. Для розміщення надаються односпальні або двоспальні ліжка, крісло-ліжко. Усі номери готелю з балконом.

До послуг відпочиваючих: ресторан (українська і європейська кухня), масажний кабінет, сауна (фінська і турецька) з басейном, більярд, парковка. З центрального автовокзалу м.Чернівці можна доїхати рейсовим автобусом "Чернівці" (АС-1) – "Мигово" або замовити трансфер.

Як зазначають в готелі, зараз з 31 номера вільні 15. Ціни: стандарт (2 місця) – 17200 грн., півлюкс (2 місця) – 20200 грн., півлюкс покращений (2 місця) – 22200 грн. Для проживаючих  в ГК "Карпатська Вежа"  при оплаті абонементу  на катання на лижах – знижка 30%.

Новий рік тут пропонують зустріти у двох закладах: ресторані "Trembita Hall" та клубі "Hardwood". У програмі: концерт інструментального гурту, оригінальна шоу-програма, конкурси та подарунки.

Адреса: Чернівецька область, Вижницький район, с. Мигово, вул. Гірськолижна, 1ж

Телефон:  (067) 676-80-65, (099) 689-11-90

 

P.S. коли починаєш замислюватись, де зустріти Новий рік на початку грудня, може статись, що вибір буде не такий великий, а на базах відпочинку вже немає місць. Так, до цього списку увійшли: санаторій "Карпати" (Трускавець), готель "Вежа ведмежа" (с. Волосянка), готельно-відпочинковий комплекс "Дзвінка" (смт. Славське), гостьовий будинок "Медовий двір" (Славське), готель "Wellland" (Яремче), парк-готель "Хомич" (Буковель), готель "Велика Ведмедиця" (Яремче), мотель "Святослав" (Сколе), "Фільварок" (Славське), гірськолижний комплекс "Плай" (Сколівський р-н), відпочинковий комплекс "Звенів" (Орявчик), база відпочинку "Бойківський двір" (с. Ясениця-Замкова), розважально-відпочинковий комплекс "Сяня" (с. Раковець), санаторій "Rixos-Prykarpattya" (Трускавець), комплекс "Срібний водограй" (Поляна), міні-готель "Villa Provans" (Татарів), пансіонат "Київська Русь" (Східниця).

До 12 січня все зайнято у готелі "Арніка" (Міжгір'я), до 13 січня – у приватній садибі "Живиця", до 14 січня – у шале "Фільварок".

Один номер залишався у готелі "Деренівська Купіль" (Нижнє Солотвино), два стандарти у курортному комплексі "Коруна" (Татарів), два стандарти, люкс, котедж люкс – у готелі "Ерней Лаз" (Шаян), 3 будинки з 17 лишились у комплексі "Червона Рута" (Шаян), будинок на 20 проживаючих – у комплексі "Хутір Солонець" (Мигово), один котедж на чотири особи – у відпочивальному комплексі  "Лис Микита", у готелі "Аратта" (с.Пилипець) залишились лише 3-місні номери, у маєтку "Сокильське" (Косів) – один будинок і один номер стандарт, у курортному комплексі "Лаванда Country Club" (Татарів) з 30 номерів лишилось 3: полулюкс та два люкс, на базі відпочинку "Карпати" (Мигово) на момент публікації вільні були номери економ.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Мулен Руж та венеційський карнавал: що пропонують бази відпочинку біля Львова на Новий рік

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова

Свято наближається: куди піти у Львові в грудні

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах