Карантин з музикою: 7 онлайн-концертів українських виконавців, які варто послухати

7 онлайн-концертів українських виконавців, які варто послухати

7 онлайн-концертів українських виконавців, які варто послухати

Дозвілля та їжа
24 березня 2020 16:12

Через пандемію коронавірусу COVID-19 в Україні до 3 квітня оголосили карантин, заборонивши проведення усіх масових заходів, зокрема, й концертів. Багатьом артистам довелось скасувати заплановані виступи, а їхнім шанувальникам – попрощатися з мрією послухати кумирів… Та рішення є! Солістка гурту «The Hardkiss» Юлія Саніна запустила новий музичний флешмоб. У своєму Інстаграмі співачка запропонувала артистам просто робити те, що вони мають – співати. Але не наживо, а онлайн.

VG Львів пропонує добірку семи онлайн-концертів українських виконавців, які неодмінно слід послухати під час карантину.

The Hardkiss

Розпочне нашу добірку український гурт Юлії Саніної, яка й запустила ініціативу онлайн-концертів. Звичайно, в мережі вже встигли пожартувати над назвою бенду, адже з англійської мови вона перекладається як «важкий поцілунок», чого варто уникати в умовах карантину. Та жарти жартами, а солістка гурту ще 17 березня заспівала наживо у своєму Інстаграмі.

Також в акаунті на Youtube є запис концерту гурту, який відбувся раніше – у 2018 році у київському Палаці Спорту. Цей відеозапис дозволить меломанам повністю поринути а атмосферу та відчути себе на справжньому концерті популярного та драйвового гурту «The Hardkiss».

Кінокарантин: ТОП-7 фільмів жахів про епідемії та віруси

MELOVIN

А вже наступного дня, 18 березня, в онлайн-режимі для своїх фанатів заспівав молодий та неординарний виконавець Melovin – переможець шостого сезону українського вокального шоу «X-Фактор» та представник України на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення».

Фіолет

Ще на карантині заспівали учасники українського рок-гурту «Фіолет», які також 18 березня в онлайн-трансляції на Youtube провели акустичний концерт в студії. Хлопці пояснили, що музика не на карантині і творчість не поставити на паузу. Також артисти розповіли, що вони сумують за концертами та спілкуванням із своїми слухачами.

HK/Настя Каменських

Не промовчала й українська співачка, чию творчість впізнає як старше покоління, так і молоде. Йдеться про Настю Каменських, яка здобувала популярність у гурті «Потап і Настя», а у 2017 році почала сольну кар’єру. Виконавиця провела свій онлайн-концерт 20 березня в Інстаграмі. Співала Настя вдома, закликавши шанувальників впродовж карантину не покидати своїх осель. 

O.Torvald

Також долучились до флешмобу українські рокери та 21 березня провели на Youtube «Безпечний online-концерт». Соліст гурту Євген Галич зазначив, що «O.Torvald» відмінили всі концерти у березні, натомість влаштували повноцінний концерт з власної студії для наших людей зі всього світу.  Тож поки чекаєте наступних концертів, можете переслуховувати онлайн-запис.

Не ведись: 7 фейків про коронавірус і карантин

Артем Пивоваров

22 березня в прямому ефірі на Youtube з акустичним концертом виступив Артем Пивоваров - український виконавець, автор пісень та саунд-продюсер. Артем особливо популярний серед молоді,та навіть знявся в одному з випусків третього сезону шоу «Топ-модель по-українськи».

Джамала

Переможниця Євробачення-2017 Джамала анонсувала свій повноцінний концерт, який відбудеться сьогодні, 24 березня, о 19:00 в прямому ефірі в соціальній мережі інстаграм!

“Саме в ці непрості моменти хочеться ділитися з вами позитивною енергією та пісням, які я писала в різні моменти мого творчого шляху. Я вже вибрала треклист. У ньому пісні, які ви найчастіше згадували, коли писали мені. Одразу скажу, що заспівати ВСЕ неможливо, але буду намагатися ділитися з вами музикою та яскравими емоціями. Дуже хочеться, щоб ми всі швидко побороли цей вірус. Залишайтесь вдома, дотримуйтесь дисципліни”, - написала Джамала.

Приєднатись до онлайн-виступу народної артистки України Джамали можна сьогодні, 24 березня, о 19:00 на її сторінці в інстаграм – jamalajaaa.

10 ідей: чим зайнятися вдома під час карантину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах