Вечерю подано: 5 піцерій Львова з власною доставкою

Вечерю подано: 5 піцерій Львова з власною доставкою фото

Вечерю подано: 5 піцерій Львова з власною доставкою фото

Дозвілля та їжа
25 березня 2020 17:57

В Україні продовжили карантин до 24 квітня включно. До цього дня у Львові не працюватимуть усі заклади харчування, розважальні центри, спортивні комплекси, кінотеатри й інші складові розважальної індустрії. Що ж робити, якщо все зачинено, готувати лінь, а піци все одно хочеться? Вихід є – замовити вечерю з доставкою додому. 

VG Львів підготував добірку найпопулярніших піцерій Львова з власною доставкою.

Domino`s Pizza

Відкриття піцерії. Фото: Domino`s PizzaВідкриття піцерії. Фото: Domino`s Pizza

Перша піцерія мережі «Domino`s Pizza» у Львові з’явилась лише на початку 2019 року, проте відразу полюбилась серед містян. Мабуть, львів’ян підкупили великий асортимент оригінальної піци та швидка доставка – до 30 хвилин. А на час карантину піцерія запустила безконтактну доставку – потрібно зазначити в коментарі до замовлення «безконтакт» та де залишити вашу піцу, розрахуватись онлайн, зачекати дзвінок від кур’єра і забрати піцу з вказаної локації. Крім того, на доставку піци з «Domino`s Pizza» до кінця карантину діятиме щоденна акція – друга піца за ціною 19.99 гривень.

Коли можна замовити: з 10:00 до 1:59

Де замовити: dominos.ua/uk/lviv; 032 421 11 11

Піца Челентано

Піцерія на вулиці Івана Франка у Львові. Фото: Піца ЧелентаноПіцерія на вулиці Івана Франка у Львові. Фото: Піца Челентано

А ця всеукраїнська мережа, мабуть, найдавніше на ринку пригощає клієнтів смачною піцою – ще з 1998 року. І досі не втрачає своєї популярності! Як львів’яни, так і туристи, є частими гостями піцерій «Pizza Celentano» в центрі міста, адже заклади мережі виділяються сучасним дизайном та великим асортиментом піци – тут є звиклі піци, авторські, вегетаріанські, рибні і гострі. Словом, все, чого смакові рецептори забажають. А нещодавно «Піца Челентано» здійснила мрію багатьох клієнтів – запустила власну доставку! Отож, в межах центру доставка буде безкоштовною, а в інші куточки міста – 40 гривень. А при замовленні від 250 грн –  доставка безкоштовна.

Коли можна замовити: з 10:00 до 21:45

Де замовити: rynok.celentano.delivery; 0679590375

Тісто Піца Паста

Піцерія у Львові. Фото: Тісто Піца ПастаПіцерія у Львові. Фото: Тісто Піца Паста

І ще один молодий заклад розпочав готувати улюблену страву Черепашок-ніндзя лише у березні 2018 року. Проте, крім вдалого розташування в центрі Львова, заклад має ще один серйозний «козир» - відкриту кухню, тож відвідувачі можуть спостерігати за процесом приготування своєї піци. До речі, кухню видно навіть з вуличного вікна, тому гості, що відпочивають на терасі, також можуть дивитися за роботою майстрів. Але коли немає можливості насолодитись атмосферою закладу, то на допомогу прийде безкоштовна доставка на дім!

Коли можна замовити: з 11:00 до 23:00

Де замовити: tistopizza.com.ua; 097-445-35-75

Карантин з музикою: 7 онлайн-концертів українських виконавців, які варто послухати

Велика Тарілка

Старовинна фреска в закладі. Фото: Велика ТарілкаСтаровинна фреска в закладі. Фото: Велика Тарілка

Кафе-піцерія мережі «Велика Тарілка» має надзвичайно цікаву історію, адже коли власники оновлювали інтер’єр та проводили ремонтні роботи, то в закладі на вулиці Валовій, 13 виявили фрески із зображенням старого Львова. Як з’ясували, на цьому місці готують їжу вже понад 100 років! Така знахідна визначила долю «Великою Тарілки», тож інтер’єр облаштували у стилі Львова. Та якщо немає можливості поласувати смачною піцою у «кафе-музеї», то можете замовити її додому! Доставка в межах Львова коштує 50 гривень, а за межами міста – 100 гривень. Мінімальне замовлення має становити 250 гривень, а при замовлені від 300 гривень - доставка безкоштовна.

Коли можна замовити: з 9:00 до 00:00

Де замовити: big-plate.com.ua; 098 822 5566

La П’єц

Піцерія на вулиці Княгині Ольги у Львові. Фото: La П’єцПіцерія на вулиці Княгині Ольги у Львові. Фото: La П’єц

А закінчить цей огляд піцерія «La П’єц», яка трохи відрізняється від своїх попередників, адже тутешню піцу печуть на дровах. До речі, серед асортименту тут 18 різновидів піци, є також вегетаріанська. Наразі відкрили лише одну піцерію у Львові, тому в «La П’єц» популярніша доставка, яка є безкоштовною, але мінімальна сума замовлення залежить від вашого розташування. Є також доставка за місто, а при замовленні будь-яких чотирьох піц ви отримуєте одну з них безкоштовно.

Коли можна замовити: цілодобово

Де замовити: lapiec-pizza.com.ua; 097 440 40 60

Кінокарантин: ТОП-7 фільмів жахів про епідемії та віруси

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах