Отримай відповідь: коли Єгипет почне приймати українських туристів

Стало відомо, коли Єгипет почне приймати українських туристів. Фото: lookmytrips.com.

Стало відомо, коли Єгипет почне приймати українських туристів. Фото: lookmytrips.com.

Дозвілля та їжа
25 червня 2020 13:09

У Єгипті назвали точну дату, коли країна розпочне приймати туристів із України. Так, вже із середи, 1 липня, готелі курортної зони у Єгипті відкриють двері для українців. Цього ж дня країна відкриває аеропорти та відновлює авіасполучення.

Про це повідомляє єгипетський уряд.

З 1 липня 2020 року туристи зможуть потрапити на відпочинок до трьох курортних провінцій – Південний Синай (м. Шарм ель-Шейх і Дахаб), Червоне море (Хургада та Марса-Алам), Марса-Матрух (середземноморське узбережжя).

За словами представника єгипетського уряду Мохамеда Манара Анби, в країні діятимуть особливі умови прийому туристів. Громадяни країн, які за оцінками ВООЗ, мають високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію перед прильотом до Єгипту повинні зробити тест на коронавірус.

Додамо, що раніше влада Єгипту скасувала візи до 31 жовтня, які потрібно було купувати в аеропорту за 25 доларів (окрім провінції Синай).

Краще моря: три термальні курорти на Закарпатті, які варто відвідати влітку 

Нагадаємо, раніше ми розповідали про особливості відпочинку в місті здоров’я –Трускавці, про спокійний та тихий відпочинок в Раковці. А також "розсекретили" де знаходиться Карапатське море, і як потрапити у край тарпанів, бурих ведмедів і равликів на Яворівщині.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах