Фестиваль вина, батяри на роверах, актори на ходулях: куди піти у Львові на вихідних

Фестиваль вина, батяри на роверах, актори на ходулях: куди піти у Львові на вихідних. Фото: unsplash.com

Фестиваль вина, батяри на роверах, актори на ходулях: куди піти у Львові на вихідних. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
10 червня 2021 13:18

На вихідних, 12-13 червня, у Львові обіцяють чимало цікавих атракцій, більшість із яких проведуть просто неба. Фестивалі їжі, сиру та вина, концерти Go-A Band і Melovin, ретро велопроменад, конкурс краси, вечірки, театральні вистави на ходулях та багато інших цікавих івентів... У найближчі суботу та неділю у Львові нудно не буде. Дивись афішу найцікавіших подій Львова.

Перший фестиваль українського вина

Перший фестиваль українського вина відбудеться у Львові 11-13 червня. Фото: unsplash.comПерший фестиваль українського вина відбудеться у Львові 11-13 червня. Фото: unsplash.com

У п’ятницю, 11 червня, у Палаці Потоцьких у Львові розпочнеться Перший фестиваль українського вина. Протягом трьох днів, 11-13 червня, львів'ян і гостей міста просто неба частуватимуть найкращими винами України та фермерськими сирами. На відкритті фестивалю виступатиме Go-A Band.

"Разом з квитком на Фестиваль повнолітні відвідувачі отримають брендований скляний келих, виключно з якого можна буде дегустувати алкогольні напої. Гості свята матимуть змогу помити та дезинфікувати свої келихи на спеціально облаштованих станціях", – розповіли організатори.

Де: Палац Потоцьких, вулиця Коперника, 15

Коли: 11-13 червня, з 13.00 до 21.00

Ціна квитка – від 50 гривень

Батяри на роверах

У суботу, 12 червня, у Львові відбудеться фестиваль «Батяри на роверах». Фото: Фотографії старого ЛьвоваУ суботу, 12 червня, у Львові відбудеться фестиваль «Батяри на роверах». Фото: Фотографії старого Львова

У суботу, 12 червня, у Львові відбудеться фестиваль «Батяри на роверах». На гостей, незважаючи на те, на велосипедах вони будуть, чи ні, чекає багато тематичних активностей.

«Маєш ровер? Поїхали з нами на велопроменад! Не маєш? Приходь на ярмарок старовини ТЛУМ & КРАМ. Видовищно і захопливо буде всюди», — розповіла організаторка «Батяри на роверах» Марта Маковецька,

Фестиваль проводиться спільно з львівським блошиним ринком ТЛУМ & КРАМ. Частина фестивальних атракцій упродовж усього дня відбуватимуться у Lem Station.

Збір о 12.00 біля львівської ресторації Кумпель на площі Митній (вулиця Винниченка, 6). Заїз із 14.00 за маршрутом:

пл. Митна – вул. Підвальна – вул. Руська – пл. Ринок – вул. Беринди – вул. Дорошенка – вул.Чупринки – вул. Академіка Рудницького – вул. Труша – зупинка у Художньо-меморіальному музеї ім. Івана Труша – вул. Труша, вул. Євгена Коновальця – вул. Київська – вул. Івана Котляревського – вул. Нечуя-Левицького – вул. Дмитра Вітовського – фінал у LEM station. 15.00 – перепочинок у Художньо-меморіальному музеї ім. Івана Труша. 18.30 – кінцева на станції Lem Station.

Де: старт біля львівської ресторації Кумпель на площі Митній (вулиця Винниченка, 6)

Коли: 12 червня, з 12.00 до 21.00

Ціна: для глядачів вхід вільний

Львівська сотка

Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту «Львівська сотка» відбудуться у Львові 12 червня.Фото: By EdelweissВсеукраїнські змагання з велосипедного спорту «Львівська сотка» відбудуться у Львові 12 червня.Фото: By Edelweiss

12 червня у місті Лева також відбудуться Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту "Львівська сотка". До участі вже зголосилися більше тисячі учасників.

Змагання розпочнуться о 10:20 на площі Ринок у Львові. Далі спортсмени рухатимуться до вулиці Кульпарківської. З 10.50 до 11.30 на цій вулиці рух транспорту буде тимчасово обмежений.

"На виїзді зі Львова розпочнеться основний старт на час. Фінішуватимуть велосипедисти у Брюховичах. На дорогах, якими пролягає маршрут, можливі ситуативні обмеження руху", – йдеться у повідомленні Львівської міської ради.

Де: старт на площі Ринок

Коли: 12 червня, старт о 10.20

Ціна: для глядачів вхід вільний, для учасників – 200 гривень

Вистава на ходулях

"Карпатські візерунки" - це запальна, видовищна феєрія, яка виконується акторами на ходулях"Карпатські візерунки" - це запальна, видовищна феєрія, яка виконується акторами на ходулях

Львівський академічний духовний театр "Воскресіння" у суботу, 12 червня, покаже у Львові виставу "Карпатські візерунки", створену на основі карпатських легенд.

"Це запальна, видовищна феєрія, яка виконується акторами на ходулях. Будуть представлені танцювальні, хореографічні композиції етнічної Буковини, Гуцульщини та Бойківщини. Таємнича атмосфера вистави перенесе глядача в певний часовий простір, де царюють духи вогню, води і небес", – розповіли театрали.

Де: дворик львівської ратуші, площа Ринок

Коли: 12 червня, з 18.00 до 19.00

Ціна: вхід вільний

Miss TV Lviv – 2021

Miss TV Lviv – 2021. Фото організаторівMiss TV Lviv – 2021. Фото організаторів

У суботу, 12 червня, під час відкриття новітньої концерт арени Odeon Concert Hall 25 львів’янок поборяться за головну корону міста, та призовий фонд 100 000 гривень.

Хедлайнер події Melovin.

Де: Odeon Concert Hall, вулиця Наукова, 7

Коли: 12 червня, з 19.00 до 23.00

Ціна: 400 гривень

Фестиваль їжі та розваг SHUVAR BAZAR

Фестиваль їжі та розваг SHUVAR BAZAR. Фото: unsplash.comФестиваль їжі та розваг SHUVAR BAZAR. Фото: unsplash.com

12-13 червня на парковці перед входом в ТЦ на відвідувачів чекає смачна вулична їжа, реберця, бургери закарпатське вино та смачні лимонади. А ще будуть виступи творчих колективів, танці та запальна музика!

Серед розваг для малечі: аніматори, бульбашкове шоу, безліч майстер-класів, веселі ігри, конкурси.

Де: Торговий Комплекс Шувар (Верхній Шувар), проспект Червоної Калини, 36.

Коли: 12-13 червня, початок о 12:00.

Ціна: вхід вільний

Кінопокази на даху

Кінопокази на даху Lviv Dovzhenko Centre стартують 13 червня. Фото організаторівКінопокази на даху Lviv Dovzhenko Centre стартують 13 червня. Фото організаторів

У Lviv Dovzhenko Centre, що на Сихові у Львові, у неділю, 13 червня, стартує сезон вечірок та кінопоказів на даху. Першим фільмом, який покажуть на великому екрані, стане "Метод Хітча" з Віллом Смітом в головній ролі.

Окрім того, на теритоії Lviv Dovzhenko Centre можна зіграти у настільні ігри, послухати музику просто неба і посмакувати прохолодними напоями.

Де: Lviv Dovzhenko Centre, пр. Червоної Калини, 81

Коли: 13 червня, з 19.30 до 21.00

Ціна: 150 гривень

Літній концерт під балконом

Львів'ян запрошуют на літні концерти під балконом театру імені Марії Заньковецької. Фото організаторівЛьвів'ян запрошуют на літні концерти під балконом театру імені Марії Заньковецької. Фото організаторів

Львів'ян запрошуют на літні концерти під балконом театру імені Марії Заньковецької, які відбудуться 13 та 27 червня.

Оркестр театру виконуватиме українські та іноземні хіти і мелодії, що полонять серце і душу.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лесі Українки, 1

Коли: 13 червня, з 17.00 до 18.00

Ціна: вхід вільний

Вечірка !FEST Weekend. Теплі ночі

12-13 червня на Території !FESTrepublic відбудеться вечірка !FEST Weekend. Теплі ночі.12-13 червня на Території !FESTrepublic відбудеться вечірка !FEST Weekend. Теплі ночі.

На вихідних, 12-13 червня, на Території !FESTrepublic відбудеться вечірка !FEST Weekend. Теплі ночі. Організатори обіцяють, що нудно не буде нікому. Фільми та мультфільми, аніматори й дитяча зона, майстер-класи, симфонічний оркестр The Beatles, Kvitka Project, шоу-балет Mary Crew, настільний футбол, садові шахи, гігантська дженга й дуже багато всього цікавого. 

Дивіться повну програму !FEST Weekend. Теплі ночі.

Де: FESTrepublic club, вулиця Старознесенська, 24-26

Коли: 12-13 червня, з14.00 до 22.00

Ціна: вхід вільний

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах