Місця для зимової фотосесії у Львові: 7 інстаграмних локацій з різдвяними інсталяціями
Місця для зимової фотосесії у Львові: 7 інстаграмних локацій з різдвяними інсталяціями
Дозвілля та їжа
16 грудня 2021 17:43
Місця для зимової фотосесії у Львові: 7 інстаграмних локацій з різдвяними інсталяціями Фото: Юрій Богун

Львів – ідеальне місто для зимової фотосесії, якій позаздрять усі подруги. До різдвяних свят у центрі міста Лева встановлюють дуже цікаві інсталяції, прикрашають ілюмінацією дерева, вітрини, брами, вікна та балкони.

VG Львів розповість і покаже 7 інстаграмних локацій 2021-2022 із різдвяними інсталяціями для казкової зимової фотосесії.

Проспект Свободи

На проспекті Свободи у Львові встановлено головний символ 2022 року – новорічну ялинку. Селфі біля зеленої красуні, подарованої місту 85-річним мешканцем села Оброшине Василем Козленком, неодмінно має бути у галереї кожного.

Цьогоріч для новорічно-різдвяної ілюмінації обрали нову концепцію – жовті кольори з додаванням білих елементів. 

Засвітити головну ялинку міста Лева планують 17 грудня.

Площа Ринок

Площа Ринок у Львові на Різдво
Площа Ринок у Львові на Різдво Фото: dyvys.info

На головній площі Львова місць для зимової фотосесії, як кажуть, до кольору, до вибору. Цьогоріч площу Ринок, як і головну ялинку міста, прикрашають різдвяними «павуками» та ромбами. Цієї ж концепції, розробленої художниками Романом Зілінком та Ольгою Кравченко, намагаються дотримуватися й львівські ресторатори та готельєри, прикрашаючи вітрини, брами, вікна та балкони своїх закладів.

Покажемо, якою була площа Ринок у Львові на минуле Різдво.

Проспект Шевченка

На проспекті Шевченка у Львові цьогоріч вперше «вбирають» в ілюмінацію канадські клени. У мерії обіцяють, що після завершення всіх необхідних робіт тут буде дуже гарно й інстаграмно.

Вулиця Галицька

Вулиця Галицька у Львові
Вулиця Галицька у Львові Фото: dyvys.info

Це єдина вулиця в Україні з янголом над землею. Інсталяцію з ілюмінацією виготовили спеціально для Львова кілька років тому. Висота янгола – 8 метрів, розмах крил – 6 метрів. Щороку на різдвяні свята подібними Янголами прикрашають і Лондон.

Зважаючи на те, що Галицька у Львові є пішохідною, фотосесії серед вулиці тут звичайне явище.

Площа Катедральна

«Cafe 1» – заклад, який більше відомий серед туристів як «кафе з квітами у взутті», до новорічно-різдвяних свят перетворив на казкову інстаграмну локацію свою літню терасу. Та, що там розповідати, краще один раз побачити!

Вулиця Під Дубом

Вулиця Під Дубом у Львові
Вулиця Під Дубом у Львові Фото: Юрій Богун

Казкові інсталяції з ілюмінацією встановили і біля торгово-розважального центру Forum Lviv, що на вулиці Під Дубом. Тут з’явилися величезна новорічна іграшка, олень, ведмедик, подарунок й інші. Вони одразу ж припали до душі й дітям, і дорослим. Увечері біля інсталяцій навіть виникають черги, аби сфотографуватися.  

Вулиця Братів Рогатинців

Вулиця Братів Рогатинців у Львові
Вулиця Братів Рогатинців у Львові Фото: dyvys.info (архівне)

Ще одна неймовірна локація з’явилася на різдвяній мапі Львова у середу, 15 грудня, –  Різдвяний Пляц за Арсеналом (навпроти кнайпи «Пструг хліб та вино»). Це святкова площа з ялинкою, численними фотозонами, веселими забавами для дітей і дорослих. Окрім яскравих фото, тут можна зігрітися гарячими напоями, послухати хорошу різдвяну музику, подивитися кіно, взяти участь у майстер-класах й придбати подарунки близьким. 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах