В новому відпочинковому комплексі у Винниках стартував купальний сезон: графік роботи та ціни

В новому відпочинковому комплексі у Винниках стартував купальний сезон: графік роботи та ціни

В новому відпочинковому комплексі у Винниках стартував купальний сезон: графік роботи та ціни Фото: emilyresort.com.ua

Дозвілля та їжа
08 червня 2022 11:15

Сьогодні, 8 червня, новий відпочинковий комплекс «Emily Resort», який розташований на місці колись популярного Винниківського озера, відкриє свій пляж для відвідувачів. Тут у тестовому режимі стартує купальний сезон.

«Вже з 8-го червня та щодня приходьте на City Beach - новий найбільший піщаний пляж для відпочинку біля кришталевого озера, який знаходиться всього у 4-х кілометрах від центру міста», – повідомили на сторінці комплексу «Emily Resort» у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На території відпочинкового комплексу розташований піщаний пляж з частиною гібридного газону, озеро та два природні басейни для дітей, глибиною 50 см та 90 см, фудкорт, роздягальні із шафками на замку, душові та зони для сушки речей.

Оскільки «Emily Resort» працюватиме у тестовому режимі, то відвідувачів попереджають про тимчасову відсутність шезлонгів. Тож з собою просять взяти рушники для відпочинку та сонцезахисний крем. Важливо, що на територію комплексу заборонено приносити свою їжу та напої.

Відвідування пляжної зони комплексу впродовж усього дня для дорослих коштує 300 гривень. Для дітей (зростом до 120 см і у супроводі дорослих), а також ветеранів АТО і військових ЗСУ вхід безкоштовний.

Відпочинковий комплекс «Emily Resort» розташований на вулиці Богдана Хмельницького, 9б у Винниках. Він працюватиме щодня з 10:00 до 20:00.

Нагадаємо, відпочинковий комплекс «Emily Resort» запрацював на місці колись популярного Винниківського озера, яке висушили у 2018 році. На довколишній території збудували «Академію футболу» з тренувальною базою для футболістів та відпочинковий комплекс. Також на території комплексу уже облаштувати лижний спуск, який у тестовому режимі працював наприкінці січня.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах