Винний, рибний, м'ясний: які безліміти є у ресторанах Львова — ціни

Винний, рибний, м'ясний: які безліміти є у ресторанах Львова — ціни.

Винний, рибний, м'ясний: які безліміти є у ресторанах Львова — ціни. Фото: unsplash.com.

Дозвілля та їжа
01 листопада 2022 08:03

В одному з попередніх своїх гастрономічних оглядів VG Львів писав про місцеві заклади, які пропонують харчування за системою "шведський стіл". Сьогодні ж розповімо про смачні безліміти у ресторанах Львова, а їх, повірте, є немало: м'ясний, рибний, кавовий, винний...

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Безліміт м’яса

Безліміт м’яса у Львові пропонує ресторан Churrasco Grill & Beer.Безліміт м’яса у Львові пропонує ресторан Churrasco Grill & Beer. Фото: churrasco.com.ua.

Ресторан "Churrasco Grill & Beer" пропонує своїм гостям м’ясний безліміт. Умови прості: замовляєте безліміт м’яса за фіксовану плату – 699 гривень із людини, отримуєте страви – насолоджуєтеся ними. Доївши одну страву, ставите на стіл спеціальний зелений знак "Давай ще!" – і вам подають нову.

Спочатку приносять мезе-сет — набір закусок: печена картопля, паштет курячий, яловича буженина, чіпси з лаваша, мариновані сливи, сезонні закуски з шоті, аджику, ткемалі, соус барбекю. Після закусок розпочинається безлімітний кругообіг м’яса й грузинських страв:  хачапурі по-мегрельськи, кебаб із баранини, чкмерулі, шашлик зі свинини, плов по-грузинськи, свинні ребра, ананас-чилі. А далі страви на вибір знову і знову…

Офіціанти підноситимуть страви-гриль доти, доки ви їх не зупините спеціальним знаком-фішкою – "Вже досить!".

Важливо! Замовляти безліміт м’яса повинні всі члени компанії, яка зібралася за одним столиком. Пропозиція не діє на доставку, чи "з собою".

Де: Ресторан "Churrasco Grill & Beer", вулиця Галицька, 13.

Коли: щодня, з 11:00 до 21:30.

Ціна: 669 гривень.

Безліміт їжі на сніданок

Ресторація бачевських у Львові.Ресторація бачевських у Львові. Фото: facebook.com/BaczewskiRestauracja.

Ми не могли не згадати у нашому огляді й заклад із ситними українськими стравами в приміщенні з рослинами та канарками, вікнами в стелі й відкритим простором, оскільки "Ресторація Бачевських" – одне з найпопулярніших у Львові місць для сніданку. І як доказ цього – черга, яка щодня вишиковується перед дверима закладу у ранкову пору.

Сніданки тут подають за системою "шведський стіл" з 8.30 до 11.00. Це вибір з 25-30 страв, десертів, фруктів без обмежень, а також одна каву (або чай) і один келішок шампанського чи горілки – на вибір.

Де: Ресторація Бачевських, вулиця Шевська, 8. 

Коли: щодня, з 8:30 до 11:00.

Ціна: 280 гривень. Діти 8-12 років – 200 гривень. Діти до 8 років – безкоштовно.

Безліміт страв і напоїв на сніданок

Ресторан Валентино у Львові.Ресторан Валентино у Львові. Фото: facebook.com/ValentinoLviv.

Ресторан "Валентино", який працює у Львові при готелі "Швейцарський", – ще одне дуже хороше місце, де можна, заплативши фіксовану суму – 300 гривень, з’їсти стільки страв, скільки душа забажає. Зробити це можуть не лише мешканці готелю, а й всі гості ресторану. Щоправда, пропозиція діє лише на сніданки.

У меню: червона риба, сирне плато, м’ясна дошка, овочі, яєчня, сосиски, бекон, запіканки, риба, кус-кус, вівсяна каша з сухофруктами, молочні продукти, сезонні фрукти, млинці, оладки, джеми, львівський сирник, круасани. З напоїв подають каву, чай, соки, мінеральну воду – усе це теж входить у входить у вартість.

У суботу на неділю, а також на свята кожному повнолітньому гостю безкоштовно пропонують келих шампанського. 

Де: Ресторан "Валентино",  вулиця Остапа Нижанківського, 20. 

Коли: щодня, з 08:00 до 11:00.

Ціна: 300 гривень. Діти від 6 до 12 років – 150 гривень. Діти до 6 років у супроводі дорослих – безкоштовно. 

Безліміт фільт-кави на сніданок

Milk Pub Кооператива молока.Milk Pub Кооператива молока. Фото: facebook.com/milkpublviv.

Milk Pub "Кооператива молока", що на Друкарській у Львові, пропонує гостям, які замовили сніданок – безліміт фільт-кави.

Солений сніданок у Milk Pub "Кооператива молока" – це здобна булка, сирна і овочева намазки, сир, яйце, томати, салат Ромен, лосось або молочна ковбаса. Солодкий – гречані панкейки із морозивом, чорничним варенням, карамеллю та фундуком.

Де: Milk Pub "Кооператива молока", вулиця Друкарська, 3.

Коли: щодня, з 09:00 до 21:30.

Ціна: 165 гривень.

Безліміт вина

Безліміт вина у Львові пропонує ресторан Ахалі.Безліміт вина у Львові пропонує ресторан Ахалі. Фото: unsplash.com.

Пропозиція для тих, хто любить м’ясо та вино. Якщо за перше слід буде заплатити, то друге можна пити досхочу. Безліміт вина пропонує своїм гостям ресторан "Ахалі", що на вулиці Дудаєва у Львові. Пропозиція діє за умови замовлення грузинського застілля для восьми та більше людей на суму 650 гривень із особи.

Де: Ресторан "Ахалі", вул. Дудаєва,7; Дудаєва,16.

Ціна: 650 гривень з людини за умови замовлення святкування на вісім гостей та більше.

Безліміт риби

Безліміт риби у Львові пропонує ресторан Churrasco Grill & Beer.Безліміт риби у Львові пропонує ресторан Churrasco Grill & Beer. Фото: churrasco.com.ua.

Рибний безліміт за системою подачі "родізіо" пропонує вже згаданий ресторан "Churrasco Grill & Beer". Достатньо сплатити фіксовану суму один раз — і страви приноситимуть одну за одною доти, доки ви не скажете: "Вже досить!".

Перше коло рибного безліміту розпочинають із мезе-сету закусок і соусів. Опісля подають рибу, приготовану на грилі: форель, скумбрія, конгріо, сібас, щука, стейк сома. Рибне меню доповнять овочі, запечені на грилі. А на завершення першого кола подадуть пікантний ананас-чилі. Рибу для наступної подачі можна буде обирати на свій розсуд.

Важливо! Замовляти безліміт м’яса повинні всі члени компанії, яка зібралася за одним столиком. Пропозиція не діє на доставку, чи "з собою".

Де: Ресторан "Churrasco Grill & Beer", вулиця Галицька, 13.

Коли: щодня, з 11:00 до 21:30.

Ціна: 729 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах