Вихідні у Львові: куди піти 8-9 червня

Вихідні у Львові: куди піти 8-9 червня.

Вихідні у Львові: куди піти 8-9 червня. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
07 червня 07:30

У цьому матеріалі розповідаємо про те, куди піти у Львові цього вікенду, 8-9 червня. Дивіться повну афішу Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Львівський фермерський ярмарок на площі Ринок 

Фермерський ярмарок у місті Лева працює вже кілька років поспіль. Його мета – підтримати місцевих виробників та економіку країни. Щосуботи львів’яни можуть придбати тут натуральні сири, ковбаси, домашні вина, випічку, тощо; поспілкуватися з виробниками; взяти участь у дегустаціях.

Додамо, у 30-х роках XX століття найдавнішим та найпопулярнішим був саме ринок навколо міської Ратуші. Давню традицію ярмаркування вперше відновили у 2019 році. 

Коли: 8 червня, 10:00-16:00. 

Де: площа Ринок.

Ціна: безкоштовно.

Львівський ярмарок смаку

Львівський ярмарок смаку.Львівський ярмарок смаку. Фото: nstagram.com/lvivtastefair.

Фестиваль відбудеться у другі вихідні літа, 8-9 червня, на подвір’ї Львівського палацу мистецтв. На відвідувачів ярмарку чекає: знайомство з виробниками сертифікованих органічних, молочних продуктів із різних куточків України, а також крафтовими виробниками Львівщини; дегустації; майстер-класи; вікторини з призами; розваги для дітей.

Детальніше про фестиваль.

Коли: 8-9 червня, 11:00-19:00. 

Де: Львівський палац мистецтв, вулиця Коперника, 17.

Ціна: безкоштовно.

Галицький шлягер 2024

Галицький шлягер 2024.Галицький шлягер 2024. Фото: facebook.com/galyczkyjshlyager.

8 червня у Львові пройде другий тур щорічного телефестивалю "Всеукраїнська народна пісенна премія «Галицький шлягер – 2024»" під гаслом "Захистимо Україну піснею!".

Пісенне дійство відбудеться у Центрі Довженка.

Другий тур телефестивалю відбудеться за участю: народних артистів України Павла Дворського і синів Вячеслава та Павла, Ярослава Борути, Миколи Свидюка, заслужених артистів України: Квітослави Гіги, Богдана Кучера; популярних і молодих виконавців: SLAVIA, Гуцула-Хулігана, гурту "Бориславські батяри", Анастасії Чубінської, Василя Григорчука, Галини Балабан, Наталії Шевченко, Соломії Романів, Іванни Дирів, Любові Фітьо і Андрія Мильчука, МІЛЕЇ, Арсенія Овчарука, Софії Мариняк, Олексія Будніка, Катерини Малицької, Ольги Лосяк, Олексія Рудницького, Вікторії Магнич. 

Коли: 8 червня, 17:00-21:00. 

Де: Центр Довженка, Червоної Калини, 81.

Ціна: 200-600 гривень.

Сусіди Стерплять

Гурт "Сусіди Стерплять" вирушає у благодійний тур із презентацією нового альбому. Концерт у Львові відбудеться 8 червня. Дует поєднує у своїх піснях елементи року, панку, пост-панк, рейву, металу, електроніки та поп-музики. 

Коли: 8 червня, 18:30. 

Де: Нимжній Зал у Театрі Ляльок, площа Данила Шалицького, 1.

Ціна: 390 гривень.

Джаз нескорених. Український та світовий

У наймальовничішій локації Львова 8 червня кращі джазові музиканти країни зіграють спеціальну програму “Джаз нескорених. Український та світовий” “Джаз нескорених” у виконанні “The Impressions Jazz Quintet” перетворить ваш вечір у чарівний момент, наповнений враженнями та незабутніми емоціями. Солісти вечора – Іванка Червінська та Павло Ільницький. 

Детальніше про концерт.

Коли: 8 червня, 19:00.

Де: Митрополичі Сади, площа Святого Юра.

Ціна: 390-890 гривень.

Кручу педалі, щоб вони жили. Благодійний велопробіг

Кручу педалі, щоб вони жили. Благодійний велопробіг.Кручу педалі, щоб вони жили. Благодійний велопробіг. Фото: gastroli.ua.

Захід розпочнеться з бадьорої руханки у центрі міста, після чого учасники велопробігу відправляться у маленьку подорож містом Лева від Площі Ринок до вулиці Липинського і назад. Ініціатори велопробігу — співак Арсен Мірзоян.

"В межах велопробігу організатори з учасниками збиратимуть 1 000 000 гривень на спеціалізований простір у ЗУСДМЦ для дітей з онкологічними захворюваннями. На зібрані кошти створять маніпуляційний кабінет з можливістю хірургічного втручання, у якому будуть робити якісну діагностику та процедури для стабілізації стану дітей", — кажуть організатори. 

Під час події на локації велопробігу працюватиме ярмарок, де можна провести час з друзями, поласувати смаколиками і придбати яскравий мерч на спогад про цей день. 

Коли: 9 червня, 12:00. 

Де: Площа Ринок.

Ціна: 300 гривень.

Бах. Брамс. Бізе 

Послухати найпотужніший орган Львова запрошують на концерті "Бах. Брамс. Бізе". У концерті студента органного класу Надії Величко Віталія Дворового буде вдосталь і старовинних і сучасних шедеврів. Особливою родзвинкою стане концертна фантазія на тему опери Жоржа Бізе “Кармен”. 

Детальніше про концерт.

Коли: 9 червня, 14:15. 

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Степана Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.

Степан Гіга. Платинові хіти

Степан Гіга. Платинові хіти.Степан Гіга. Платинові хіти. Фото: odnaminyta.com.

9 червня у Львові з концертом на підтримку ЗСУ виступить володар 4-х золотих дисків Легенду Української естради, воістину народний артист, улюблениць мільйонів Степан Гіга. Артист з бендом презентує своїм шанувальникам нову музичну програму “Платинові хіти”! Степан Гіга обіцяє яскравий музичний вечір під акорди улюблених пісень. 

Коли: 9 червня, 16:00. 

Де: Центр Довженка, Червоної Калини, 81.

Ціна: 390-790 гривень.

Тільки у Львові

Національний театр ім. Марії Заньковецької запрошує на концерт "Тільки у Львові". 

"Ми подаруємо вам пісні, котрі звучали на львівських вулицях в 1930-х роках і стали окрасою неповторної культури львівських батярів та перлинами доби золотого львівського ретро: «Під звуки вальсу», Усміх твій таємничий», «Гей-га», Радий би я залюбитись в тебе», «Подай рученьку, «Як почуєш серця зов», «Як тебе не любити», «Я знов тобі» у авторстві Богдана Весоловського та «Знову у Львові», «Я — тут, ти – там», «Повернеш» Степана Гумініловича,а також народні: «Куплю си газету», «Файдулі, фай» та інші.  Родзинкою концерту, звичайно, буде найвідоміша пісня цього періоду «Тільки у Львові» Генрика Варса", - розповідають організатори.

Окрім мелодій, цього вечора також жартуватимуть та згадуватимуть Львів у стилі ретро. 

Коли: 9 червня, 17:00.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лесі Українки, 1.

Ціна: 80-400 гривень.  

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах