Куди піти у Львові цього тижня – огляд подій 17-23 червня

Куди піти у Львові цього тижня – огляд подій 17-23 червня.

Куди піти у Львові цього тижня – огляд подій 17-23 червня. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
17 червня 09:48

У понеділок традиційно розповідаємо про те, куди можна піти у Львові впродовж тижня, 17-23 червня. Дивіться повну афішу Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Юлія Саніна

Юлія Саніна.Юлія Саніна. Фото: facebook.com/THEHARDKISS.

17 та 18 червня Юлія Саніна зі спеціальною програмою Special Kiss: головні хіти The HARDKISS у новому звучанні виступить у Львівській опері. Початок концертів о 19 годині.

Special Kiss — це поєднання м’якого звучання рояля, акустичної гітари, перкусії, віолончелі, духових інструментів та соулового вокалу Юлії Саніної. Це камерна лампова атмосфера у невеличких залах, де дуже легко відчувати один одного. 

Коли: 17-18 червня, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 790-2490 гривень.

AC/DC

У цей не легкий час рокери дають благодійні концерти на підтримку наших воїнів. На честь 50-річчя AC/DC гурт AS/DS виконає легендарні хіти часів 1974 – 2019 років хіти такі як Back in Black,T.N.T., Thunderstruk, Are You Ready, Highway to hell та багато інших.

Коли: 18 червня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 390 гривень.

Нетуристичний Львів очима Віктора Гальчинського

Це перша експозиція світлин нетуристичного міста Лева від популярного львовознавця. 

«До експозиції увійшли 30 маловідомих цікавих об’єктів у районах, де рідко бувають як туристи, так і львів’яни. Деякі з цих будинків залишилися жити тільки на фото», – зазначив Віктор Гальчинський. 

Оглянути експозицію можна за попередньою реєстрацією (067 675 9384).

Коли: 19 червня.

Де: Львівський фотомузей, вулиці Коперника, 17.

Ціна: вхід вліьний.

Хіти Голівуду

З чого варто починати знайомитись з класичною музикою? Який концерт відвідати першим?  Музиканти рекомендують почати з улюбленого! З кінофільмів, музика яких закохала в себе мільйони людей – шедеврів Голівуду! Сюжетами зіркових картин вас проведуть професіонали – Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» під батутою американського диригента Роджера Махадіна.  

Коли: 20 червня, 19:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 250-500 гривень.

Свято музики у Львові

Львівʼян і гостей міста запрошують долучатись до музикування традиційно 21 червня.

Яскраве свято поєднує 5 континентів, 120 країн та 800 міст, серед яких і наш Львів. Щорічно у цей день жива музика звучить на вулицях і площах, у парках і скверах, в кав’ярнях і музеях, з балконів будинків і вікон державних установ, у двориках, на вокзалах, в клубах, на лавочках, словом, всюди, де лиш заманеться.

Ідея Свята є надзвичайно простою і радісною – святкування музики наживо в будь-яких її проявах, безкоштовно і відкрито у публічному просторі міста. Основне – відчувати радість від музики і дарувати її іншим. 

Коли: 21 червня, 10:00-22:00. 

Де: на різних локаціях.

Ціна: безкоштовно.

Львівська дитяча залізниця

У середині травня у Львові запрацювала дитяча залізниця. Поїзд курсує між станціями "Паркова" та "Сонячна". Маршрут, який триває орієнтовно 20-25 хвилин, пролягає через Стрийський парк, відомий рідкісними зеленими насадженнями, унікальними ландшафтами та чудовими краєвидами. Відстань між станціями становить 1200 метрів. 

Коли: 22-23 червня, 11:00-13:45 та 15:00-17:45.

Де: Стрийський парк.

Ціна: дорослий квиток – 50 гривень, дитячий – 25.

Європейські шедеври

Арт рух Експеримент та театральний центр Слово і Голос продовжують серію благодійних концертів із циклу #PlayForUA. Цього разу для гостей виступатимуть талановиті львівські піаністи Христина Бенюк та Віталій Дворовий. 

Детальніше про концерт.

Коли: 22 червня, 18:00.

Де: Львівський муніципальний театральний, художньо-дослідницький та освітній центр "Слово і голос", вулиця Городоцька, 38.

Ціна: безкоштовно.

Latexfauna 

Твоці незабутнього кліпу, самі знаєте про що, співці Черкащини та пілоти лаймових небес вже 23 червня на Emily Island Club.

"Поєднання української мови і соковитого суржику — latexfauna завоювали звання яскравих представників нової української музики. Мистецтво зваби, мистецтво пестощів, тактильне й звукове. Чи може хтось більше оцінити цю штуку, ніж вибагливі, розпусні й богемні львів'яни, спраглі до сонця й стомлені дощем?" - кажуть організатори. 

Коли: 23 червня, 19:00. 

Де: Emily Resort, вулиця Хмельницького, 9Б, Винники.

Ціна: 1000 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах