Диван зачекає: куди піти у Львові у липні 2024 – огляд найцікавіших подій

Диван зачекає: куди піти у Львові у липні 2024 – огляд найцікавіших подій.

Диван зачекає: куди піти у Львові у липні 2024 – огляд найцікавіших подій. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
02 липня 09:27

На календарі – літо! У цьому матеріалі розповідаємо про те, куди піти у Львові липні 2024 року. Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Один у каное

Один у каное.Один у каное. Фото: facebook.com/odynvkanoe.

У перший день липня у місті Лева відбудеться концерт гурту "Один в каное".

"Бути собою": радіти та сумувати, плакати та сміятись — все це ви зможете робити на нашому концерті. Почути живе виконання «Один в полі воїн», «Човен», «У мене немає дому» та інших пісень, які допомагають усім нам впоратись з емоційними викликами нашого воєнного сьогодення. Також, разом з "Один в каное", ви зможете доєднатись до збору на катери для Головного управління розвідки Міністерства оборони України", - кажуть організатори. 

Коли: 1 липня, 18:30.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 290 гривень.

Je Ami

5 липня на концертній арені "Малевич" відбудеться благодійний концерт Je Ami на підтримку ЗСУ у Львові.

Je Ami — це нове віяння в українській реп-культурі, артист, який запалить публіку своїми хітами: "Вишка", "Думки Вголос", "Парло Італьяно", "Градуси", "Картини Голосом" та багато іншими. 

Детальніше про концерт.

Коли: 5 липня, 19:00.

Де: Малевич Концерт Арена Львів, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 400-800 гривень.

Deep Forest 

Культовий електронний проєкт француза Еріка Муке, повертається в Україну із двома концертами вперше за 7 років. Муке презентує новий альбом Crystal Clear, який вийшов буквально кілька днів тому. Цей лонгплей - колаборація з електронним французьким музикантом Олів'є Делевінєм.

Тут присутній природний ембієнт, яким на увесь світ прославився Ерік Муке, а ще й клавішні балади, джаз, EDM, афробіт й не тільки. Crystal Clear - це приклад вдалої еклектики, у якому жанри не борються між собою, а гармонійно співіснують. 

Детальніше про концерт.

Коли: 6 липня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 890-2190 гривень.

Літо чеської музики у Львові

У перші липневі вихідні на концерт запрошує Львівська національна філармонія. У програмі камерної серії "Літо чеської музики у Львові" — твори, перевірені часом й прихильністю слухачів.

Детальніше про концерт.

Коли: 6 і 7 липня, 18:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 200 гривень.

YAKTAK

YAKTAK.YAKTAK. Фото: procherk.info.

У неділю, 7 липня, у Львові на !FESTrepublic із великим літнім концертом виступить харизматичний YAKTAK. Це поп, реп і рок в одному поєднанні. Він не має стильових кордонів, але має своє чітке бачення. У молодого виконавця, який вже встиг стати надзвичайно популярним серед шанувальників, є велика амбітна ціль — витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається.

Коли: 7 липня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 750 гривень.

Звуки ангелів при свічках

Звуки ангелів при свічках.Звуки ангелів при свічках. Фото: Ira Popovych.

Львівський органний зал запрошує на концерт хору "Гомін" у романтичній атмосфері при свічках. "Приголомшливо красива", "надзвичайно зворушлива", "звуки ангелів", "чиста елегантність", "так звучить північне сяйво"... Всі ці слова залишають у коментарях люди, які відкрили для себе музику Арво Пярта (Естонія), Ола Г’єйло (Норвегія) та Еріка Вітакера (США). Твори цих композиторів – це хорова музика нового тисячоліття.

Детальніше про концерт.

Коли: 9 липня, 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Степана Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.

Мирослав Скорик. Tribute 

13 липня, на день народження видатного композитора, патрона Львівської національної філармонії Мирослава Скорика, відбудеться концерт його пам’яті. Традиційно цей день є закриттям філармонійного сезону. Попри злочинні дії країни-агресора, 121-й сезон став доленосним для Львівської національної філармонії.  На завершення насиченого філармонійного року Академічний симфонічний оркестр підготував грандіозну програму з творів Мирослава Скорика, Богдани Фроляк та Моріса Равеля.  

Коли: 13 липня, 18:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 190 гривень.

ХХІти Вільної Нації

Концерт "ХХІти Вільної Нації" у виконанні оркестру ORCHESTRA.VS Віталія Саражинського - це музичне свято, яке оживляє найяскравіші хіти української, колись забороненої музичної естрадної класики. Всеукраїнський тур Зіновій Карач, FIJI Band. Подія відбудеться 17 липня. 

Коли: 17 липня, 19:00.

Де: Малевич Концерт Арена Львів, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 490-5000 гривень.

Бах. Брамс. Бізе

Послухати найпотужніший орган Львова запрошують на концерті "Бах. Брамс. Бізе". Інструмент Львівського органного залу є унікальним. Орган має 3 мануали, 60 регістрів та майже 5 тисяч труб! Йому підвладні як шедеври бароко, так і пристрасні твори романтиків. У концерті студента органного класу Надії Величко Віталія Дворового буде вдосталь і старовинних і сучасних шедеврів. Особливою родзвинкою стане концертна фантазія на тему опери Жоржа Бізе "Кармен".

Детальніше про концерт.

Коли: 21 липня, 14:15.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Степана Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.

Андрій Капраль

Андрій Капраль.Андрій Капраль. Фото: bestmusic.com.ua.

26 липня у !FESTrepublic відбудеться концерт солісту гурту "Піккардійська Терція" Андрія Капраля у Львові.  Спывак презентує свій авторський концерт у супроводі живого бенду. Його голос зачарував сотні тисяч слухачів в Україні та за її межами. 

Коли: 26 липня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 340-680 гривень.

12 фантазій Телемана для альта соло 

Один композитор, один цикл, один виконавець на сцені і безліч емоцій та вражень, які дарує віртуозна музика бароко – ексклюзивно у Львівському Органному залі.  Георг Філіп Телеман (1681-1767) – німецький композитор, органіст та капельмейстер, який плідно працював у всіх відомих на той час жанрах. Він є автором не одної тисячі творів, що вирізняються оригінальністю та новаторськими поєднаннями традицій різних композиторських шкіл, а також поліфонічного письма з тенденціями галантного стилю. 

12 фантазій для Телемена – це перлина альтового репертуару. Витонченість і грація, а також відсутність надмірності надають цій музиці фантазії рідкісний колорит. Усі дванадцять фантазій виконає знаний львівський альтист Андрій Савич.  

Детальніше про концерт.

Коли: 27 липня, 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Степана Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.

Pianoбой 

27 липня на терасі !FESTrepublic відбудеться концерт артиста української сцени Pianoбой. Під звуки теплої акустики та ліричних композицій гості зануряться в неповторну атмосферу, де кожна нота – це відображення почуттів і емоцій. Виступи Дмитра Шурова завжди неповторні. Він вміє занурити слухачів у світ своїх мелодій, змушуючи їх сміятися, плакати, танцювати та просто проживати момент.

Коли: 27 липня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 350 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах