Три причини придбати красивий диван у смарт-квартиру

Три причини придбати красивий диван у смарт-квартиру - фото

Три причини придбати красивий диван у смарт-квартиру - фото

Стиль життя
12 вересня 2023 18:07

Смарт-квартири в Україні стали особливо популярними через відносно доступну ціну, зручний розподіл простору та функціональність помешкання. Більшість власників такого житла віддають перевагу прогресивним і компактним видам меблів, серед яких, безумовно, лідирують дивани. 

Сьогодні розповімо, чому саме диван стане ідеальним придбанням у невелику квартиру та скільки зручностей він подарує господареві. 

Здивуйтеся асортименту кольорів і дизайну 

Якщо треба швидко й вигідно купити диван Львів, компанія «Мебліхіт» пропонує значний вибір моделей на будь-який смак для дому й офісу. Ознайомитися з асортиментом та обрати найкраще рішення можна як в інтернет-каталозі «Мебліхіт», так і в офлайн-магазині. Виробники меблів передбачили десятки варіантів відтінків для оздоблення диванів, тож ви легко інтегруєте свою покупку в інтер’єр. Сьогодні на ринку існують моделі з різноманітною фурнітурою, тому можна обрати з-поміж дерев’яних чи металевих варіантів або взагалі купити диван з мінімалістичним дизайном без елементів декору. 

Безліч форм-факторів диванів також відкривають простір для творчості, проте обираючи, зауважте, що деякі з конфігурацій потребують менше простору, ніж інші. Тому віддаючи перевагу певному варіанту, враховуйте габарити меблів.

Великий вибір конфігурацій під будь-яке планування кімнати

Завдяки компактному, але місткому дивану ви легко оптимізуєте простір. Наприклад, якщо маєте дефіцит «квадратів», оберіть модель з великими ящиками для білизни — їх можна використати замість габаритної шафи. 

Також відповідально поставтеся до вибору форм-фактора меблів, адже диван може істотно змінити сприйняття простору в кімнаті. Сьогодні найпопулярнішими варіантами у світі диванів вважають: 

  • кутові – прогресивні й стильні моделі, на яких легко розмістити навіть велику компанію, проте встановлюють їх традиційно в просторих приміщеннях; 
  • єврокнижки – зручні, надійні та витривалі конфігурації, які добре показали себе в невеликих кімнатах як спальне місце чи як елемент інтер’єру; 
  • пантографи – цей тип характеризується вишуканим дизайном, помірними габаритами і надійним механізмом розкладання.

Якщо ви плануєте зробити диван центральним об’єктом інтер’єру, можна дозволити собі більш масивний варіант, однак якщо зацікавлені у збереженні простору в кімнаті, віддайте перевагу компактним диванам, що розсуваються вперед. У смарт-квартирах господарі зазвичай обирають мініатюрні вишукані моделі – вони якнайкраще інтегруються в сучасні інтер’єри та заощаджують площу кімнати.  

Прогресивні розробки для комфортного відпочинку

Щоб отримати максимум зручностей від купівлі меблів, варто зважати на матеріали виготовлення і функціональні особливості дивану. Наприклад, найвитривалішими вважають моделі, каркас яких базується на фанері чи металоконструкціях. Лідером серед наповнювачів є поліуретан у тандемі з якісним пружинним блоком. А найменше проблем з доглядом за спальним місцем у вас виникне, якщо віддасте перевагу стильній, але міцній оббивці. 

Загалом диван – це найпрактичніший варіант для смарт-оселі, а якщо з розумом обрати його колір і модифікацію, він стане справжньою окрасою вашого помешкан

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах