Цифра дня: з початку року на Львівщині зникла 351 дитина

Цифра дня: з початку року на Львівщині зникла 351 дитина. Фото: Львівська міськрада.

Цифра дня: з початку року на Львівщині зникла 351 дитина. Фото: Львівська міськрада.

Суспільство
30 вересня 2020 15:58

З початку року на Львівщині зникла 351 дитина, з них 192 - малолітніх. На щастя, 337 дітей було знайдено протягом доби після отримання тривожного сигналу. Читайте всі львівські новини

Як запевнили у поліції Львівщини, усіх неповнолітніх, які зникли у 2020 році, знайшли і передали батькам чи опікунам.

Цифра дня: з початку року на Львівщині зникла 351 дитинаЦифра дня: з початку року на Львівщині зникла 351 дитина

"Інспектори ювенальної превенції регулярно проводять з дітьми превентивні заходи, аби не допускати ситуацій, коли вони самовільно залишають домівки. Також ми звертаємось до батьків – пильнуйте своїх дітей, приділяйте їм належну увагу та допомагайте розібратися у перших життєвих проблемах", – розповіла начальник відділу ювенальної превенції поліції Львівщини Ольга Ковальчук.

Нагадаємо, резонансний випадок стався у Львові з 8-річною Соломією Бойко. 25 вересня дівчинка пішла до школи і зникла. Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження і з’ясували, що Соломія пішла з білявою жінкою. Остання, до слова, теж зникла. Дитину й жінку розшукували кілька днів. До пошуків долучилися не лише поліцейські й відповідні спецслужби, але й тисячі небайдужих, які допомагали "репостами" у соцмережах. На щастя, 28 вересня 8-річну львів'янку знайшли.

Додамо, що у вересні львівські матусі двічі заявляли про зникнення доньок, доки ті спокійно бавилися у дитсадку. І в першому, і в другому випадку матері, які "загубили" дітей були п'яними. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах