Як відновити живіт після вагітності?

Як відновити живіт після вагітності? - фото

Як відновити живіт після вагітності? - фото

Суспільство
18 березня 18:19

Батьки немовлят відчувають шквал емоцій. Кожна молода мати проходить через різні почуття від непереборного кохання та радості до виснаження й втоми. Врівноваження захоплення від материнства з тривогою та невпевненістю у собі є звичайним явищем. Цей шлях, наповнений злетами й падіннями, щодня приносить нові випробування та дорогоцінні моменти.

Однією з найпоширеніших причин занепокоєння, з якою стикаються багато молодих матусь, є жир на животі після вагітності. І якщо ви хочете кардинальних змін, відмінним рішенням стане абдомінопластика в Platinum Laser, яка займає лише кілька годин та передбачає короткий період реабілітації. Це дозволить швидко прийти у форму та повернутися до активного життя.

Дуже важливо розуміти, що під час вагітності в організмі відбуваються значні зміни, і післяпологовий животик – це нормально. Зосередьтеся на здоров'ї, догляді за собою та поступовому одужанні, а також на материнстві – це найкращі способи природного відновлення.

Причини появи жиру на животі після вагітності

Щоб дізнатися, як подолати проблему, давайте спочатку спробуємо зрозуміти її причини. Зазвичай новонароджений важить близько 3 кілограмів. Щоб розмістити малюка, м'язи живота та сполучна тканина повинні розтягуватися. Водночас внутрішні органи зміщуються, щоб звільнити більше місця для дитини. Крім того, тіло жінки виробляє гормони для підвищення еластичності сполучної тканини.

При цьому цілком природно, що живіт виходить за рамки звичного розміру та форми. Також нормально, що може знадобитися деякий час, щоб усе повернулося до попереднього стану.

ACCO7v0PPJd3FPQOZGrirr7_nBnh4ckAfkvuZhvRz09yHM9RSDGXFgxFJ3eRuM7Jg9rHt6Vn4rq5y0gLtWPzMI9iVbyJ-be8Cpc7mIghJe_8ZnK416a6IRHolbhCtHLRFp4RKwx7sX2QPHD7Z3B8F_AACCO7v0PPJd3FPQOZGrirr7_nBnh4ckAfkvuZhvRz09yHM9RSDGXFgxFJ3eRuM7Jg9rHt6Vn4rq5y0gLtWPzMI9iVbyJ-be8Cpc7mIghJe_8ZnK416a6IRHolbhCtHLRFp4RKwx7sX2QPHD7Z3B8F_A

Як позбутися зайвих сантиметрів на животі після пологів?

Від легких вправ до прийняття збалансованого плану харчування – безліч факторів відіграють роль у сприянні здоровій, стійкій та позитивній трансформації. Ось кілька простих порад:

  • Грудне годування

Так, ми не помилились! Просте годування дитини може допомогти вам спалити близько 500 калорій на день. Грудне вигодовування сприяє скороченню матки за рахунок викиду гормону окситоцину, який спричиняє скорочення м'язів.

  • Бандаж

Носіння спеціального поясу-бандажу допоможе підтримати м'язи, які можуть бути трохи обвислими. Це сприяє поверненню природних форм.

  • Правильне харчування

Найкраща відповідь на питання, як усунути жир на животі після вагітності, – це правильно харчуватися. Віддавайте перевагу натуральній та свіжій їжі, особливо якщо ви годуєте дитину грудьми.

  • Помірні вправи

Щоб включити фітнес-програму до розпорядку дня молодої мами, важливо діяти повільно. Почніть із щоденних прогулянок і поступово збільшуйте навантаження. Що стосується спортивних тренувань, насамперед переконайтеся, що обрані вами вправи схвалено вашим лікарем.

Шлях до позбавлення зайвого об'єму на животі після пологів вимагає уважного і цілісного підходу. Почніть з простих вправ, віддайте перевагу збалансованому харчуванню та пийте більше рідини. Святкуйте прогрес, хоч би яким маленьким він був, будьте терплячими та уважними до свого тіла.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах