Не нудні вихідні: гід найкращими подіями цього вікенду (18 - 20 січня)

Куди піти у Львові на вихідних (18 - 20 січня): афіша подій

Куди піти у Львові на вихідних (18 - 20 січня): афіша подій

Огляди
18 сiчня 2019 12:50

Нарешті тиждень добігає кінця і всі трудяги у Львові мають час на відпочинок. Якщо субота і неділя це єдині вільні дні у твоєму графіку, то саме час заповнити їх чимось цікавеньким. Для гурманів львів’яни підготували сюрприз у вигляді пампухів. А для естетів – театральне дійство. Поціновувачі кінофільмів також мають чим потішити душу. Ну, і звичайно, неможливо на вихідних обійтися без гучних вечірок. В афіші Львова завжди є безліч заходів: концерти, вечірки, фестивалі, екскурсії, вистави, гумористичні шоу. Однак VG Львів традиційно пропонує підбірку подій, які варто відвідати у місті Лева цього тижня (18 - 20 січня 2019 року).


Вечірка "Щедрик in da haus"

Вечірка

Йшов 49-й день гулянь. Робота почекає, адже щедрик на Фесті гуляє.  Цієї ночі вода стає цілющою, а на зміну колядкам приходить старий добрий хопчик і фанк. Як зірка зійде, кутю доїдай та тусити приїжджай. Виходь на фінішну пряму зимових свят із Dj Machitas Taras Muchychka та Dj T-one Taras Dmytriv.

Де: !FESTrepublic

Коли: 18 cічня, 21:00

Ціна: до 100 гривень


Кінопрем’єра "Скло"

Кінопрем’єра

Кінопрем’єра "Скло"

Події розгортаються у закритій психіатричній лікарні. Тут утримуються небезпечні злочинці з розладами особистості. Лікар-психіатр Еліс Тейпл досліджує стан трьох в’язнів. Девід Дан вважає себе супергероєм, невразливим до будь-яких фізичних впливів. Елайджа Прайс називає себе Містер Скло. Він має дуже крихкі кістки та надзвичайний інтелект. Найнебезпечніший із в’язнів – Кевін Крамб. У ньому одночасно уживаються 23 різних особистості.

Де: Планета кіно

Коли: з 18 січня

Ціна: від 120 гривень


Свято Пампуха у Гаю

Свято Пампуха у Гаю

Свято Пампуха у Гаю

Свято Пампуха — щорічний зимовий фестиваль у Львові, який проводиться з метою популяризації традиційної української страви — пампуха. За словами організаторів, всі гості свята стануть частиною давніх галицьких звичаїв, насолоджуватимуся виступами найкращих вуличних вертепів та дитячих ансамблів. Ну, і звичайно, в програмі свята апетитні частування для відвідувачів.

Де: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Коли: 19 cічня - 21 cічня, с 10:00 по 20:00


Різдвяний концерт гурту "Troye Zillia" у стилі World Music

Різдвяний концерт гурту

Різдвяний концерт гурту "Troye Zillia" у стилі World Music

На концерті слухачі почують як дуже знані колядки і щедрівки - "Бог предвічний", "Свята ніч", "Щедрик", "Небо і земля" так і унікальні та рідкісні, як до прикладу колядка "Бабусі", яку музиканти привезли від української діаспори з Канади. Перелік стилів у яких аранжовані колядки та щедрівки вражає. Це елементи клезмеру, реггі, соулу, ланджу, фольку, автентики електрофольку та ірландської музики. Гурт TROYE ZILLIA - відомий колектив, який вдало презентує українську культуру на сценах України, східної та центральної Європи і постійно дивує слухачів своїм нетиповим трактуванням народної музики.

Де: Львівський обласний театр ляльок

Коли: 19 cічня, 19:30

Ціна: 120 - 180 гривень


Іван Попович "На Різдво зірка палає"

Іван Попович

Іван Попович "На Різдво зірка палає"

Глядачі зможуть почути прем’єри пісень, колядки та відомі хіти. Проникливий голос, потужна енергетика та любов до рідної землі – все це поєднав у своїй творчості Іван Попович. У його піснях зібрана вся краса Карпат, а мелодійні композиції ніколи не залишають байдужими слухачів. Пісні з репертуару Івана Поповича належать до золотого фонду української естради, а сам виконавець залишається одним із найяскравіших та найколоритніших її представників.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 19 cічня, 19:00

Ціна: 90 - 290 гривень


Вечірка Bass:is x Lumber Room

Вечірка Bass:is x Lumber Room

Вечірка Bass:is x Lumber Room

Bass:is вривається в 2019-й, наче реактивний візок з супермаркету, яким керує камікадзе. Hi-Den і Lumb знають як завести публіку, навіть якщо в неї зламався стартер, а отже, ноги після семи годин вечірки обіцяють гудіти, як великий палець після семи годин гри в плейстейшн. Організатори вирішили поекспериментувати з локацією і просто не змогли пройти повз клуб UNDERGROUND. Бас-потужності вистачить, щоб влаштувати міні-апокаліпсис.

Де: L'uft Underground Club

Коли: 19 cічня, 23:00

Ціна: 100 гривень


Вечірка 2000-х: It`s my life

Вечірка 2000-х: It`s my life

Вечірка 2000-х: It`s my life

Вечірка в ритмі улюблених хітів від 2000-х і до сьогодні. Мало хто може сказати звідки він знає напам’ять всі тексти. Проте кожен з радістю та непідробним задоволенням заспіває їх. Качай свої улюблені треки та збирай команду.

Кожна команда включає 2 треки (до 40 секунд на кожен). Чим сильніше розкачаєте танцпол, тим гучніше будуть крики натовпу, тим більше шансів на перемогу. Адже команда-переможець визначається криками натовпу за допомогою сонометра.

Реєстрація команд 21:00 - 22:30

Де: !FESTrepublic

Коли: 19 cічня, 21:00

Ціна: від 80 до 200 гривень


Театральне дійство "Вертеп"

Театральне дійство

Театральне дійство "Вертеп"

Рік за роком ми, немов та музична скринька, що відтворює одну і ту ж мелодію, повертаємось до історії, якій уже більше 2000 років. Для багатьох - це джерело віри, надії та любові, адже доторк до "Скинії златої" може змінити плин життя.

Де: Львівський театр естрадних мініатюр "І люди, і ляльки"

Коли: 19 cічня, 12:00, 14:00

Ціна: від 25 гривень


Лекція та показ фільму "Марії – королеви Шотландії"

Лекція та показ фільму

Лекція та показ фільму "Марії – королеви Шотландії"

Спочатку кандидат історичних наук та завідувач сектору Наукової бібліотеки ЛНУ Ігор Петрій, розповість глядачам про англійських королев Марію I Стюарт та Єлизавету. За словами організаторів, лекція допоможе перенестися в XVI століття і зрозуміти перипетії історії Англії та Шотландії. Вона розкриє основні деталі біографій Єлизавети і Марії Стюарт та їхнього протистояння (чому, власне, і присвячений фільм).

Де: Кінопалац

Коли: 19 cічня, 18:40


Прем'єра вистави "Мазепа"

Прем'єра вистави

Прем'єра вистави "Мазепа"

Ця вистава про те, як старше покоління іноді не розуміє молоді. Юліуш Словацький зумисне зобразив Мазепу 30-річного, адже він писав п’єсу про кохання та молодість, і як у хорошого драматурга в нього "політика – контрабанда на сюжеті". Її можна прослідкувати поміж перипетій сюжету. Адже насамперед автор хотів показати, що українцям та полякам немає чого ділити. Це дружні та братні народи, які мають жити в порозумінні. Проте, як це завжди буває в історії, серед держав обов’язково з’явиться агресор, який матиме інші цілі.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 20 cічня, 18:00

Ціна: від 60 гривень

ДИВИСЬ ЩЕ:

В очікуванні Різдва: сім атмосферних фото вечірнього Львова

Чорно-біла зима: у мережу виклали ретросвітлини зі Львова

Дев’ять унікальних фото: якими були новорічні ялинки у Львові в різні роки

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах