Буде гаряче: куди піти у Львові на цих вихідних (14-16 червня)

Куди піти у Львові на цих вихідних 14-16 червня 2019 року: афіша подій

Куди піти у Львові на цих вихідних 14-16 червня 2019 року: афіша подій

Огляди
14 червня 2019 10:33

Наближаються довгоочікувані вихідні, які несуть за собою море позитиву від запланованих подій. Львів'ян та гостей міста чекають літні вечірки на дахах, забави і фільми під відкритим небом, а головне — танці біля басейнів з освіжаючими коктейлями та в дружній атмосфері. Вже уявив це? VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти 14-16 червня 2019 року, які не можна проґавити.

Куди ще можна піти у місті Лева дивися в розділі афіша Львова.

Старе кіно під орган

Старе кіно під орган

Старе кіно під орган

Кадри з унікальної кінохроніки та старих фільмів про Львів під супровід органної музики. Надія Величко гратиме твори українських композиторів. Від Пасакалії львівського класика Миколи Колесси до творів нашого сучасника Святослава Луньова.

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 14 червня, 21:00

Ціна: 80 - 150 гривень


Концерт у Латинському соборі "Гармонія сфер"

Концерт у Латинському соборі

Концерт у Латинському соборі "Гармонія сфер"

Концерт відбудеться у рамках XVII-го Фестивалю Давньої Музики у Львові. Під керівництвом українсько-швейцарського диригента Богдана Шведа виступатиме хоровий колектив зі Швейцарії. "A cappella Chor Zurich" вперше приїде до Львова та представлятиме твори, що не звучали у місті раніше. Диригент створив програму, в якій поєднав виняткові музичні зразки композиторів епохи Середньовіччя, Бароко та сучасності. У співпраці з львівськими музикантами швейцарські виконавці створюватимуть оригінальне та незвичне звучання композицій різних часових вимірів.

Де: Латинський кафедральний собор

Коли: 15 червня, 20:00

Ціна: безкоштовно


Сергій Міхалок і група ЛЯПІС 98

Сергій Міхалок і група ЛЯПІС 98

Сергій Міхалок і група ЛЯПІС 98

Здавалося, гурт заявив про припинення своєї діяльності назавжди і про улюблені пісні в живому виконанні можна забути, але вони повертаються. Смішні, веселі, абсурдні, фантастичні Ляпіси у Львові. Тільки цього вечора глядачі почують всі легендарні хіти гурту та згадають ті часи, коли з кожної лавки доносилося: — В курорте Евпатооория! На сцені зіграють Шуров, Денис Струченко, Іван Глушко, Владислав Сенкевич та Павло Третяк. І звичайно, співатиме Сергій Міхалок.

Де: !FESTrepublic

Коли: 15 червня, 18:00

Ціна: 300 - 400 гривень

Буде гаряче: куди піти у Львові на цих вихідних (14-16 червня) фото


Концерт Vovk, Fazzer, firejam, Twelves

Концерт Vovk, Fazzer, firejam, Twelves

Концерт Vovk, Fazzer, firejam, Twelves

Живий виступ в рамках спліт-туру київських chaotic rock гуртів. VOVK - це здичавіла суміш пост-хардкору, стоунеру та прогресивного року, що приправлена низкою інших жанрів і стилів. Ідея колективу полягає у еклектичному поєднанні різнопланових музичних ходів, що виплескується барвами на сценічне полотно. Fazzer - нова свіжа кров на українській музичній сцені. Смачний хаотик-рок з нальотом півдня.

Де: L'uft Underground Club

Коли: 15 червня, 19:00

Ціна: 100 - 150 гривень


XVII Фестиваль Давньої Музики

XVII Фестиваль Давньої Музики

XVII Фестиваль Давньої Музики

Фестиваль Давньої Музики у Львові започатковано у 2003 році Романом Стельмащуком – єдиний в Україні фестиваль, що в такому об’ємі і на професійному рівні представляє давню музику різних європейських країн – вокальну та інструментальну, церковну і світську, оперну та ораторійну.

Де: м. Львів

Коли: 15 червня - 16 червня, 15:00


Фестиваль "Ніч Театру"

Фестиваль

Фестиваль "Ніч Театру"

Ніч Театру - це місце зустрічі альтернативних театральних колективів зі Львова у новому місці і в новому часі, в можливо навіть і в новому форматі. Новинкою Ночі Театру 2019 є її тема та учасники. Цьогоріч учасники працюватимуть з темою руху. Мінімум слів, максимум руху та дії. Крім того, Ніч театру відкриватиме для себе особливе мистецтво. Відвідувачі зможуть побачити вистави українських та польських інклюзивних театрів. Також  в рамках Ночі Театру будуть проведені майстер-класи від режисера Ренати Ельмерих та танцівниці Марії Бакало

Де: Львівський академічний духовний театр “Воскресіння”

Коли: 15 червня - 17 червня, 09:00


Денні вечірки Pool day party

Денні вечірки Pool day party

Денні вечірки Pool day party

Літечко прийшло, вечірки біля басейнів принесло. Настав час засмагати, пити коктейлі і танцювати у воді і біля неї. Тим паче погода у Львові ну просто вимагає вимкнути мозок і насолодитися літом.

Де: Спортивно-розважальний комплекс Медик

Коли: 15 червня - 16 червня, 12:00

Ціна: від 60 гривень


Вечірка "Let the Season Begin!"

Вечірка

Вечірка "Let the Season Begin!"

Вечірка в улюбленому всіма Просторі. Організатори вирішили зберегти інтригу про саму подію і всі деталі обіцяють оголосити згодом. Однак, всі, хто вже бував на цій локації, знають, що варто очікувати чогось атмосферного і літнього.

Де: Prostir Lviv

Коли: 15 червня, 21:00

Ціна: 130 - 250 гривень


Концерт Оксани Мухи

Концерт Оксани Мухи

Концерт Оксани Мухи

Переможниця дев’ятого сезону проекту "Голос країни" Оксана Муха святкуватиме свій день народження зі своїми слухачами. Мета Оксани Мухи – популяризувати українську музику, щоб через неї світ відкривав собі Україну та українську націю. В її репертуарі – твори різного формату: від стародавніх українських народних пісень до сучасної авторської та експериментальної музики.

Де: Паб MolodoZeleno

Коли: 16 червня, 20:00

Ціна: 350 - 380 гривень


Родинна вечірка "День батька"

Родинна вечірка

Родинна вечірка "День батька"

Цього року організатори вирішили зробити вечірку під відкритим небом на площі біля театру. Усім гостям обіцяють круту родинну подію, де буде багато розваг для діточок та батьків. Морозиво, забави, майстер-класи - це тільки частина того, що вони підготували.

Де: Львівський обласний театр ляльок

Коли: 16 червня, 13:00

Ціна: безкоштовно


Піккардійська Терція

Піккардійська Терція

Піккардійська Терція

Легендарна Піккардійська терція виступить на честь Дня батька. На відвідувачів чекає феєричний концерт талановитого акапельного гурту, а також зустріч з відомими батьками Львова:

  • Марко Савицький,
  • Юрій Турянський,
  • Богдан Тихолоз,
  • Володимир Шурубура,
  • Андрій Капраль.

Де: ТРЦ Victoria Gardens

Коли: 16 червня, 17:00

Ціна: безкшотовно


Концерт Melovin

Концерт Melovin

Концерт Melovin

Співак представить програму під акомпанемент музикантів, заспіває добре відомі пісні, а також презентує новий сингл "Ти", який увійде до майбутнього альбому артиста під назвою OCTOPUS. MELOVIN став відомий завдяки участі і перемозі в шостому сезоні вокального шоу "Х-фактор".

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 16 червня, 19:00

Ціна: 450 - 850 гривень


Фестиваль Lviv Yoga Day

Фестиваль Lviv Yoga Day

Фестиваль Lviv Yoga Day

Мета фестивалю: познайомити охочих із простими та дієвими вправами хатха-йоги і медитації та надихнути щодня піклуватись про здоров’я тіла та свідомості. професійні тренери студії "Mantra House" проводитимуть безкоштовні заняття з хатха-йоги та медитації. Заняття будуть корисними для всіх: для дітей, дорослих і навіть людей літнього віку, а спеціально розроблений комплекс вправ не потребує особливої фізичної підготовки.

Де: м. Львів

Коли: до 22 червня, 08:00

Ціна: безкоштовно

ДИВИСЬ ЩЕ:

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери

Зупи, чанахи, бограч: топ ресторанів Львова, де можна смачно пообідати

Хто на новенького: 5 ресторанів Львова, які відкрили цієї весни

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах