Диван зачекає: куди піти у Львові останнього тижня осені

Куди піти у Львові цього тижня (25-30 листопада): афіша подій

Куди піти у Львові цього тижня (25-30 листопада): афіша подій

Огляди
25 листопада 2019 12:54

Цього тижня у Львові відбудеться багато вечірок і концертів. Музика буде лунати щовечора на будь-який смак. Кінець листопада зігріє львів'ян танцями і співами. В розділі афіша Львова завжди є щось цікавеньке: вистави, прем'єри кінострічок, гумористичні шоу, екскурсії та багато іншого.

Втім, VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 25 листопада по 1 грудня 2019 року, які варто відвідати.


Jamala. Ювілейний тур

Концерт Джамали у Львові

Концерт Джамали у Львові

Турне Джамали містами України приурочене до десятиріччя її творчої діяльності. Програма отримала назву "10" і включатиме в себе кращі композиції Джамали за всю її кар'єру - від дебютного авторського синглу "You're Made Of Love" до нової пісні "Solo", написаної американськими сонграйтерами на чолі з мультиплатиновим продюсером Брайаном Тоддом.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 25 листопада, 19:00

Ціна: 250 - 1 750 гривень


Вистава "Загадкові варіації"

Вистава

Вистава "Загадкові варіації" у Львові

На безлюдний острів у крижаному норвезькому морі, де останні 15 років відлюдником мешкає відомий письменник, приїздить журналіст з маленької провінційної газети. Аби взяти інтерв’ю. Чому нобелевський лауреат погоджується на це, адже він ненавидить журналістів? А можливо, це зовсім і не журналіст? Тоді для чого він приїхав? Вони розмовляють про якусь жінку. Хто вона? У центрі оповідання - особистість жінки, про яку думають, мріють, кажуть що люблять її двоє чоловіків. Це два протилежні погляди на любов, відданість, зраду.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 25 листопада, 19:00

Ціна: 150 - 720 гривень


"Ціна правди" - допрем'єрний показ фільму

Допрем'єрний показ фільму

Допрем'єрний показ фільму "Ціна правди"

У 1933 році вельський репортер Ґарет Джонс шукає свою наступну велику історію. Останні новини приводять його до Москви, де він знайомиться з журналісткою Адою Брукс. Ада відкриває йому очі на "радянську утопію", яка не має нічого спільного з реальністю. І Ґарет, попри смертельні погрози, розпочинає своє розслідування. Переховуючись від спецслужб СРСР, крок за кроком він розкриває правду про трагедію українського народу: Голодомор, жорстку цензуру, змову та масові репресії. Саме його викриття згодом стануть підґрунтям для роману "Колгосп тварин" Джорджа Орвелла.

Де: Кінопалац

Коли: 25 листопада, 19:00


Концерт Hammali & Navai

Концерт Hammali & Navai у Львові

Концерт Hammali & Navai у Львові

У минулому році HammAli & Navai викликали справжній хайп, який глядачі запам’ятали надовго. Цього року музичні інфлюенсери пообіцяли зробити тусу для своїх ще крутішою та підготували неймовірну вечірку з улюбленими хітами "Пустите меня на танцпол", "Хочешь, я к тебе приеду", "Ноты", "Цветок", "Девочка-война" і найсвіжішими треками.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 28 листопада, 20:00

Ціна: 540 - 15 400 гривень


Концерт гурту Курган & Агрегат

Концерт гурту Курган & Агрегат у Львові

Концерт гурту Курган & Агрегат у Львові

Курган & Agregat (також відомі як Селюки) — український хіп-хоп гурт, що співає східноукраїнським суржиком. Вони змушують глядачів кожною клітинкою тіла відчувати сільську романтику. Їхні концерти — це повне занурення у світ, де за допомогою своєї простоти і щирості, Kurgan & Agregat зможуть достукатися до кожного серця.

Де: !FESTrepublic

Коли: 29 листопада, 20:00

Ціна: від 250 гривень


Вечірка та серіал "Black Mirror"

Вечірка та перегляд серіалу

Вечірка та перегляд серіалу "Black Mirror"

У холі кіноцентру працюватимуть кілька зон: танцювальна, кальянна та ігрова. У танцювальній зоні гратиме діджей Biganski. З 00:00-6:30 перегляд сералу “Чорне дзеркало” англійською мовою з українськими субтитрами, 6 найкращих серій з усіх сезонів.

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: 29 листопада, 22:00

Ціна: від 160 гривень


CollabShowcase

CollabShowcase

CollabShowcase

Першими в такому форматі покаже себе формація Collab. Утворена не так давно команда налічує якісний та досить широкий список учасників, та вже має на своєму рахунку кілька хороших привозів та цікавих проектів. Це буде перша dnb вечірка з новим звуком.

  • ОMAX
  • KUSHNIR Kushnir
  • BRAINBEAT Roman Zakharchuk
  • DENSKI Denski
  • J-ZEF Torkot Yosyp
  • FAT-IS Fat:is
  • NEUROMONKEY Roman Romanko

Де: Панорама-бар "Вежа"

Коли: 29 листопада, 23:00


Вечірка Суботній Денс

Вечірка Суботній Денс

Вечірка Суботній Денс

Пульсуючі ритми фанку, олдскульне диско та відбірний хаус. Після концерту гурту Фіолет львів’ян запрошують запалювати разом з Ryabinin (Evgeniy Ryabinin), D Onyx (Dana Martin), Fisher (Adrian Fisher). Пора прощатися з осіннім сезоном та зустрічати новий гарячими танцями.

Де: !FESTrepublic

Коли: 30 листопада, 22:30

Ціна: до 100 гривень


Концерт BARK

Концерт BARK

 BARK виступить у Львові

BARK (downtempo/trip-hop) з Нью-Йорку з’явився в 2014 році. Це група трьох мультиінструменталістів. В Україні - та на європейському континенті - гурт гратиме вперше. "Розвідка" шістьма українськими містами в листопаді передує великому європейському туру навесні 2020-го. Концерт у Львові супроводжуватиме Kurs Valut (dnipropop, котрий звучить подібно до EBM/синтпопу/електро). Спіритична аеробіка й індустріальний містицизм, витанцювані на ґрунті української повсякденності.  

Де: Порохова вежа

Коли: 30 листопада, 19:00


Rock Mozart Le Concert

Rock Mozart Le Concert у Львові

Rock Mozart Le Concert у Львові

Життя і музика великого генія Моцарта буде по-новому втілена у реальність, а сам композитор постане перед глядачами як справжній рок-музикант, що заперечує канони і несправедливість свого часу. У концерті задіяно понад півсотні артистів.  Артисти покажуть захоплюючу історію життя, кохання і смерті великого Моцарта, якого по праву можна вважати першим рок-музикантом в історії.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 30 листопада, 19:00

Ціна: 350 - 1 550 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах