Нудьзі тут не місце: куди піти у Львові на цих вихідних (17-19 січня)

Куди піти у Львові на цих вихідних (17-19 січня). Фото pinterest.com

Куди піти у Львові на цих вихідних (17-19 січня). Фото pinterest.com

Огляди
17 сiчня 2020 12:42

Цього вікенду у Львові відбудеться безліч концертів і вечірок. Музика лунатиме ледь не в кожному закладі на будь-який смак. А в Шевечнківському гаю львів'ян безкоштовно частуватимуть пампухами. В розділі афіша Львова завжди є багато цікавого: вистави, перегляди кінофільмів, гумористичні шоу, фестивалі. Втім, VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 17 по 19 січня 2020 року, які варто відвідати.


Вечірка Night Ambassadors X Laconica

Вечірка Night Ambassadors X Laconica

Вечірка Night Ambassadors X Laconica

Перша вечірка серії Night Ambassadors X, концепція якої побудована навколо електронної музики і атмосферних локацій з історією. Спеціально для святкової "Лаконіки" організатори вибрали атмосферний андеграундний плейс, який на одну ніч трошки видозмінять. Для відвідувачів зіграють кращі хаусові діджеї Львова, які вже готують треки для сетів.

  • Slava Scorik
  • Mike Trofimov
  • Kris
  • Fat8
  • LSTN
  • Ocean T
  • Zbaraski

Де: Club151

Коли: 17 cічня, 22:30

Ціна: 150 - 250 гривень


Вечірка мистецтв

Вечірка мистецтв

Вечірка мистецтв

Організатори закликають відвідувачів приходити зі своїм інструментом, поезією, стендапом, грою або ж просто у ролі глядача. Цей творчий вечір хорошої музики, безлімітного джину та спілкування в компаніі архітекторів, літераторів, музикантів, фотографів, діячів кіно, театру і телебачення будуть творити самі ж гості.

Де: SOVA (Space Of Visual Art)

Коли: 17 cічня, 19:00

Ціна: 150 - 200 гривень


Вечірка "Руханка"

Вечірка

Вечірка "Руханка"

Хедлайнером вечірки стане Raft Tone - музикант, DJ, продюсер і резидент SALAT PARTY. Є 1/2 проєкт Cyborgs, який випускає свої треки на всесвітньо відомому лейблі - Armada. Учасник фестивалів Atlas Weekend і Білі Ночі. Любить експерименти у своїх сетах. Зводить Future House, Bass House і Trap.

Де: !FESTrepublic

Коли: 18 cічня, 21:00

Ціна: 100 - 250 гривень


Концерт гурту Drezden

Концерт гурту Drezden

Концерт гурту Drezden

DREZDEN - новий сольний проект Сергія Міхалка, в якому він відкриває для всіх шанувальників ще одну сторону своєї творчості. Це переосмислення музики Нової хвилі і "Neue Deutsche Welle" через 40 років. У "Едельвейсі" Сергій Міхалок продовжує традиції дебютного альбому: філософські тексти пісень наповнені грою слів,таємні смисли яких доведеться розгадувати слухачам.

Де: Picasso

Коли: 19 cічня, 19:00

Ціна: 200 - 600 гривень


Концерт Rockoko

Концерт Rockoko

Концерт Rockoko

ROCKOKO — симфонічно-роковий гурт. У складі п’ятеро музикантів: скрипка, дві віолончелі, бас гітара і барабани. До заснування учасники грали академічну музику в оркестрі, тому багато взяли від класики. Перші експерименти полягали в власному аранжуванні відомих пісень. Серед всіх авторських композицій є одна, основна ідея якої зародилася після перегляду однойменного фільму "The Devil’s Violinist".

Де: Львівська копальня кави

Коли: 19 cічня, 19:00


Вистава "Pentecost"

Вистава

Вистава "Pentecost"

Закинута балканська церква на перетині шляхів різних завойовників раптом стає перехрестям різних культур. Знайдена тут унікальна середньовічна фреска з’являється на сцені, як яблуко розбрату, перетворюючись далі і на заручницю, і на жертву. Майже детективна історія затягує глядача у міцний клубок гострих тем сучасності – розбрат, тероризм, біженці. Вистава розрахована на дорослу аудиторію.

Де: Перший український театр для дітей та юнацтва

Коли: 19 cічня, 18:00

Ціна: 100 - 200 гривень


Space Motion у "Molodo Zeleno"

Space Motion у Львові

Space Motion у Львові

Спеціальний гість Space Motion із Сербії зіграє у Львові. Ді-джей та продюсер, який активно працює на музичній сцені останні 16 років. Його музика являє собою суміш особливої енергії, яку він проявляє у таких жанрах, як techno, progressive house, tech house. 

Де: Паб MolodoZeleno

Коли: 18 cічня, 22:00

Ціна: від 300 гривень


Концертна програма "З нами – Бог! Розумійте, народи…"

Концертна програма

Концертна програма "З нами – Бог! Розумійте, народи…"

"З нами – Бог! Розумійте, народи…" – слова з церковного піснеспіву, який виконується напередодні Різдва. Ці слова дали назву концертові, який поєднав українські колядки, різдвяні й новорічні пісні народів світу. Хоровий спів у супроводі симфонічного оркестру, сольні виступи кращих співаків хору; лаконічні костюми; ритмічне сценічне дійство.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 18 cічня, 12:00

Ціна: 50 - 400 гривень


"Свято Пампуха" у Гаю

Нудьзі тут не місце: куди піти у Львові на цих вихідних (17-19 січня) фото

"Свято Пампуха" у Львові

Свято Пампуха — легендарний зимовий фестиваль у Львові, який проводиться з метою популяризації традиційної української страви — пампуха. Цьогоріч відбувається вже водинядцяте. Всі гості свята стануть частиною давніх галицьких звичаїв, насолоджуватимуся виступами найкращих вуличних вертепів та дитячих ансамблів. Ну, і звичайно, в програмі свята апетитні частування для відвідувачів.

Де: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Коли: 18 cічня - 19 cічня, 12:00

Ціна: 80 - 200 гривень


Мюзикл для всієї родини "Фабрика Санти"

Мюзикл для всієї родини

Мюзикл для всієї родини "Фабрика Санти"

Опинитися на "Фабриці Санти" - це мрія чи не кожної дитини. Роксана – головна героїня сімейного мюзиклу випадково зустрічається з помічниками Санти і потайки стрибає за ними у чарівний портал, який переносить її до казкової фабрики. Саме тут і починаються її пригоди. Чому фабрика зупинилася, куди подівся Санта, чому лютує Королева ночі та її сестра з крижаним серцем чи вдасться врятувати Новий рік та Різдво?

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 19 cічня, 19:30

Ціна: 250 - 300 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах