У Львові підпалили міліцейський відділок (фото, відео, оновлено)

Новина - Події - У Львові підпалили міліцейський відділок (фото, відео, оновлено)

Новина - Події - У Львові підпалили міліцейський відділок (фото, відео, оновлено)

Події
30 квiтня 2015 09:42

Вночі  соціальні мережі сколихнуло повідомлення про те, що у районному відділку міліції (Залізничний район Львова) ніби-то пролунав вибух.

Чи був він насправді Vgorode вирішив з"ясувати  в речника ВЗГ ГУ МВС  Світлани Добровольської:

- Вибуху насправді не було. Тривожне повідомлення на  номер "102" до чергового Державної служби надзвичайних ситуацій (вул. Єрошенка,20)  про задимлення дійсно надійшло о 3.50 ночі.

Слідчо-оперативна група встановила, що невідомі розбили вікно та, за попередніми даними, кинули туди  пляшку з якоюсь горючою рідиною. Зараз експерти встановлюють причину задимлення. Окрім того, вирішується питання про відкриття кримінального провадження", – повідомила вона. 

Коментар  начальника ГУ МВС  у Львівській області Дмитра Загарії:

"Сьогодні, близько першої години ночі, надійшло повідомлення від чергового вахтера гуртожитку, в якому розташований дільничний пункт міліції. Вона повідомила службу надзвичайних ситуацій, яка виїхала на місце пригоди та загасила пожежу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що невідомі розбили загратоване вікно дільничного пункту міліції Шевченківського райвідділу міліції. Всередині сталося невелике загоряння, яке було швидко локалізовано.

Інформація щодо начебто вибуху, який стався під час пожежі, не має свого підтвердження. Активісти з "Варта-1" дали недостовірну інформацію і вона ними ж була спростована", - прокоментував ситуацію начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Крім того, Дмитро Загарія повідомив, що розбивши вікно, невідомі кинули у приміщення горючу суміш, яка, зайнявшись, пошкодила частину стола. Документи, що зберігалися у дільничному пункті міліції, пошкоджені не були. Потерпілих немає.

Експерти встановлюють причини загоряння.

 

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Інформує www.mvs.gov.ua

 

 Львів у новинах:

Житлову субсидію можна оформити до кінця червня 

Як насправді відремонтували дорогу Тернопіль-Львів: фотофакт 

По Львову на ровері: корисно, вигідно, цікаво 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах