Львів’янин залишив немовля на лавці у парку

фото з сайту www.lvivpost.net

фото з сайту www.lvivpost.net

Події
02 листопада 2015 16:26

В неділю, 1 листопада, до львівських патрульних надійшов виклик про те, що в Шевченківському районі після сімейної сварки чоловік втік з дому з 4-місячною дитиною.

Поліцейські, які прибули на виклик, відразу почали пошуки 28-річного львів'янина з немовлям, йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції Львова.

Дитинку знайшли на лавці в парку. На місце викликали "швидку", відтак дівчинку доставили на огляд у дитячу лікарню на вул. Пилипа Орлика. З дитиною було все гаразд. Згодом і маму, і дитя патрульні відвезли додому.

Там же екіпаж влаштував засідку і дочекався чоловіка, відтак його відвезли до райвідділу. Жінка сказала, що наступного дня напише на нього заяву і за викрадення дитини, і за побиття.

Станом на 15:30 сьогодні, 2 листопада, до Шевченківського райвідділу міліції Львова заяви від жінки не надходило, повідомили ZAXID.NET у черговій частині.

З’ясувалося, що у 28-річної жінки у селі на Львівщині є ще двоє дітей, а до Львова вона приїхала до цього чоловіка приблизно півроку тому. Про цей випадок поліція повідомила всі соціальні служби у справах дітей.

Львів’янин залишив немовля на лавці у парку фото

фото: прес-служба поліції Львова

Львів у новинах:

На Львівщині чоловік підпалив свою дружину 

Львів'янам пояснили, як платити за світло через Інтернет 

Матч збірної України зі Словенією спровокував у Львові квитковий ажіотаж (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах