Всупереч вимогам активістів 27-річний начальник львівської ДМС звільнив речницю

Новина - Події - Всупереч вимогам активістів  27-річний начальник львівської ДМС звільнив речницю

Новина - Події - Всупереч вимогам активістів 27-річний начальник львівської ДМС звільнив речницю

Події
25 грудня 2015 18:04

Попри вчорашній протест активістів т.в.о. начальника ГУ Державної міграційної служби у Львівській області Володимир Бабунич звільнив прес-секретаря Світлану Хитрову.

Цю інформацію ZAXID.NET підтвердила сама Світлана Хитрова.

За словами Хитрової, їй сьогодні принесли для ознайомлення наказ на звільнення. Причиною звільнення вказано "дискредитацію ДМС". Однак Хитрова наказ не підписала і планує оскаржити своє звільнення в суді.

Як стало відомо ZAXID.NET із власних джерел, цьогоріч Хитрова мала дві догани. Першу вона отримала ще за часів попереднього начальника львівської ДМС у квітні 2015 року. Тоді причиною догани стала публікація у ЗМІ про те, що бійцю АТО, який втратив руку, нібито відмовили у видачі біометричного закордонного паспорту. Однак насправді йому видали паспорт, але не біометричний, а звичайний. Сам же боєць на отриманні саме біометричного паспорту не наполягав.

Другу догану Хитровій оголосив уже Володимир Бабунич. Причиною догани стало те, що Хитрова, перебуваючи на роботі, збирала книжки для дітей з Авдіївки Донецької області.

Додамо, що 52-річна Світлана Хитрова працює в ДМС фактично від початку створення цієї служби і, на думку активістів та журналістів, вважається у Львові одним із найбільш кваліфікованих прес-секретарів серед представників держустанов.

Читайте також Все про біометричні паспорти у Львові: як, де і за скільки

Нагадаємо, що про можливе звільнення Хитрової стало відомо кілька днів тому. 24 грудня активісти низки громадських організацій прийшлидо т.в.о начальника ГУ ДМС і вимагали не звільняти Хитрову.

Нагадаємо, що на посаду т.в.о. керівника ДМС у Львівській області Бабунича призначили у червні цього року. Раніше Володимир Бабунич працював переважно фотографом і фотомоделлю. Пізніше він видалив усі фото зі своєї сторінки у Facebook.

Нагадаємо Керівником міграційної служби став 27-річний красунчик

Всупереч вимогам активістів  27-річний начальник львівської ДМС звільнив речницю фото

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах