На концерті відомого українського співака Тараса Петриненко у Львові стався скандал

Фото з сайту uarp.org

Фото з сайту uarp.org

Події
04 сiчня 2016 10:31

На концерті народного артиста України Тараса Петриненка у Львові стався скандал через артистів, що виступали на розігріві

Подробиці на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Остап Дроздов.

"Я щойно вийшов із концерту Тараса Петриненка. В буквальному сенсі цього слова - вийшов. І не я один. Я безумно поважаю Тараса Петриненка за його вклад в укр.музику, я тричі запрошував його у свою програму, і завжди Тарас радо відгукувався, і всі ці програми були, без перебільшення, шикарні. Сьогодні я купив квіти і пішов на його концерт. А потрапив на таке, що змусило мене разом із іншими людьми піти геть".

Концерт розпочався вчасно - о 19.00. 45 хвилин публіка слухала виступ івано-франківського рок-гурту. Після цього на сцену вийшов гуцульський гуморист. "Сказати, що його ретро-гумор повністю ішов мимо - нічого не сказати", - пише Дроздов.

Програму продовжила артистка Каріна Плай. Дроздова обурило, що вона співала та спілкувалася з публікою російською: "Навіть я почав голосно матюкатися. І ось чому. Другою піснею в Каріни Плай прозвучала дитяча пісенька про зєльоного кракаділа РОСІЙСКОЮ мовою. Більше того, далі прозвучала ...ще одна весела ПІСНЯ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ "Звйозди падалі в море". На програшах артистка щиро бажала публіці, яка прийшла на Тараса Петриненка, аби все ваши мечты сбывались, дорогие львовяне, и пусть звезды падают к вашим ногам..."

В цей момент люди почали виходити з залу. Одна жінка у вишиванці вибігла на сцену та почала вимагати "Тараса Петриненка давайте!" Каріна Плай у цей час запросила на сцену іншого артиста. Люди просили, щоб їм негайно повернули гроші.

"Я цього не витримав і пішов додому, - повідомляє телеведучий. - В гардеробі вже стояли люди, які теж похнюплено покидали зал. Я безумно поважаю Тараса Петриненка. І поважатиму надалі. Можливо, він не був у курсі, що в нього на розігріві будуть співати мовою окупанта пісні про зєльонава кракаділа і звйозди, коториє падают в море. Але організаторам такого концерту я скажу: ви охреніли зовсім. Невже не доганяєте, що в залі зібралася публіка з виразними переконаннями? Невже ви не доганяєте, що публіці Тараса Петриненка не можна втюхувати російську попсу тут, у Львові? Невже ви не доганяєте, що концерт Тараса Петриненка - це концерт власне Тараса Петриненка? Квітів шкода. Я приніс їх додому замерзлими і мертвими".

Але деякі глядачі, які побували на концерті, мають іншу думку:

На концерті відомого українського співака Тараса Петриненко у Львові стався скандал фото

Читайте також Після скандалу у Львові Тарас Петриненко пообіцяв більше не брати участі в збірних концертах

Львів у новинах

На аеродромі біля Львова загинув парашутист

Які зміни чекають на українців у 2016 році: перелік нововведень

У Львові ретро-поїзд курсуватиме до Старого Нового року

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах