У Львові очільниця банківського відділення розтратила більше мільйону клієнтських коштів

Новина - Події - У Львові очільниця банківського відділення розтратила більше мільйону клієнтських коштів

Новина - Події - У Львові очільниця банківського відділення розтратила більше мільйону клієнтських коштів

Події
19 сiчня 2016 14:36

55-річній керівниці за привласнення та розтрату грошей з фонду банку повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Працівники Управління захисту (УЗЕ) Національної поліції у Львівській області встановили, що очільниця банківського відділення, починаючи з 2008 року, вносила до договорів про депозитні вклади громадян та у касові документи банку завідомо неправдиві відомості про відкриття рахунків останніми та внесення грошових коштів без їх оприбуткування.

Також відомо, що зловмисниця залучила до злочинної схеми й інших працівників відділення, яке вона очолювала. Разом з ними вносила фіктивні відомості в офіційну документацію клієнтів банківської установи та підписувала від їх імені заяви на переказ готівки та грошових коштів з рахунку цих вкладників.

У подальшому кошти з даних рахунків потрапляли на їх банківські картки, які керівниця знімала в банкоматі цієї ж фінансової установи та використовувала на власні потреби.

Під час досудового розслідування встановлено, що начальник відділення банку привласнила  1,2 мільйона гривень вкладників установи.

Судом підозрюваній обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем зловмисниці загрожує від 5-ти до 8-ми років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

Львів у новинах

На Львівщині старовинну ратушу продають на OLX (фото)

На Львівщині посеред вулиці намагались згвалтувати 51-річну жінку

У Львові стартував конкурс льодових скульптур (фоторепортаж)

Скільки коштують квартири у Львові у січні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах