До Львова везуть поранених військових з АТО: потрібна кров

Новина - Події - До Львова везуть поранених військових з АТО: потрібна кров

Новина - Події - До Львова везуть поранених військових з АТО: потрібна кров

Події
27 квiтня 2016 12:04

Лікарі львівського військового госпіталю сьогодні очікують черговий борт із травмованими і пораненими бійцями, які проходили лікування у військовому госпіталі в Харкові.

Про це під час прес-конференції розповів головний хірург Західного регіону, полковник медичної служби Іван Богдан, передає "Вголос".

За його словами, всі поранені вже отримали медичну допомогу у військовому госпіталі Харкова, а до Львова прибувають для продовження відновного лікування. Йдеться про відновно-реконструктивну хірургію, необхідну для відновлення втрачених функцій організму.

"Ми говоримо про відновлення функцій шлунково-кишкового тракту, опорно-рухового апарату, нервової системи, а також про фізичну і психологічну реабілітацію травмованих і поранених бійців", – пояснив Іван Богдан.

Полковник медичної служби не назвав точної кількості поранених, які мають прибути до Львова, проте закликав жителів міста здавати кров для військових, які перебувають на лікуванні в госпіталі.

"Нам завжди бракує крові, не лише коли прибуває борт з пораненими і травмованими. Нам завжди потрібні донори крові, бо в госпіталі лікується багато військовослужбовців. До того ж донорська кров має обмежений термін зберігання", – пояснив головний хірург Західного регіону.

Львів у новинах:

У Стрийському парку почали відновлювати оранжерею

В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж

Обливаний понеділок у Львові: мокрі локаціїї

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах