Львів'ян закликають телефонувати при проявах расизму та комунізму: куди саме

фото з сайту du-bel.livejournal.com

фото з сайту du-bel.livejournal.com

Події
28 квiтня 2016 11:03

Задля гарантування безпеки у місцях масового скупчення громадян та забезпечення відповідного порядку, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка закликав мешканців Львівщини інформувати на "гарячі лінії" про можливі загрози та загострення ситуації під час травневих свят.

"Мешканці Львівщини можуть бути впевнені в тому, що на сьогодні правоохоронна система приведена у найвищий режим готовності, ми посилюємо заходи безпеки, в нас є достатньо сил і засобів, аби справитися з будь-якою загрозою, - зазначив Олег Синютка. - Але, окрім тієї роботи, яку проводять правоохоронні  органи, дуже прошу громадян сповіщати на телефонні лінії "102" або "112" про будь-які факти і навіть підозри щодо вірогідного загострення ситуації, скоєння злочинів, виявлення підозрілих осіб чи предметів, щоби унеможливити або ліквідувати ці загрози. Ми повинні представити Львівщину такою, якою вона є – безпечною та спокійною".

Керівник області також наголосив на можливій протиправній діяльності осіб, які мають екстремістські наміри, направлені на дестабілізацію ситуації на Львівщині, повідомляє прес-служба ОДА.

"Якщо ви зауважите будь-які прояви расизму, нацизму, комунізму – інформуйте правоохоронні органи, які мають всі підстави і можливості реагувати, аби забезпечувати громадський порядок на території Львівщини", - додав Олег Синютка.

Крім того, голова ЛОДА зазначив, що СБУ та поліція у період з 30 квітня до 10 травня працюватиме в цілодобовому режимі.

Львів у новинах:

Львів'янину на замітку: у яких районах не буде гарячої води після свят 

В парку на Львівщині чоловік застрелив козу на очах у дітей 

В львівських школах навчатимуть регбі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах