Стало відомо, коли відновлять малий прикордонний рух з Польщею

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
04 липня 2016 14:24

Від сьогодні польською стороною тимчасово призупинено малий прикордонний рух між Україною та Польщею. Громадяни України, які перетинали кордон з Польщею за спеціальними дозволами в рамках малого прикордонного руху, зможуть перетнути кордон лише на загальних підставах та документах визначених польською стороною (паспортні документи та віза), повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

“Обмеження щодо пропуску є тимчасовими і триватимуть упродовж місяця. Це пов’язано з посиленням заходів безпеки під час приїзду до Польщі Понтифіка, Саміту НАТО у Варшаві і Світовими днями молоді у Кракові. Заходи посиленого прикордонного контролю польською стороною проводиться також і  на кордонах з Німеччиною та Чехією”, – йдеться у повідомленні.

Наразі у пунктах пропуску на українсько-польському кордоні скупчення транспортних засобів не спостерігається.

В той же час сьогодні вранці близько 30 чоловік неподалік від пунктів пропуску Шегині, “Грушів” та “Рава-Руська” перекрили рух автотранспорту. Наразі ситуація спокійна та контрольована. Зараз з мітингувальниками працюють представники Національної поліції.

“Подорожуючих просимо врахувати інформацію про блокування доріг поблизу пунктів пропуску під час планування поїздок за кордон”, – наголошують у Держприкордонслужбі.

Читайте ще новини Львова:

Львів'янину на замітку: від сьогодні Польща призупиняє малий прикордонний рух

На Львівщині блокують дороги через зміни в прикордонному русі з Польщею

Стало відомо, коли відкриють рух на вулиці Франко у Львові

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах