За різанину у львівській піцерії чоловіка ув’язнили на 5 років

Новина - Події - За різанину у львівській піцерії чоловіка ув’язнили на 5 років

Новина - Події - За різанину у львівській піцерії чоловіка ув’язнили на 5 років

Події
11 серпня 2016 17:11

Личаківський районний суд засудив на 5 років львів'янина, який у грудні 2015 року поранив ножем двох відвідувачів піцерії. Вирок суду оприлюднили 4 серпня, а сам інцидент стався вночі 19 грудня 2015 року у піцерії "Сіли-З'їли" на вулиці Левицького.

Під час судового засідання обвинувачений вину визнав лише частково, заявивши, що не мав умислу наносити ножові поранення потерпілим.

Він пояснив, що конфлікт почався після того, коли до закладу зайшов невідомий старший чоловік, який у грубій формі вимагав засудженого з його знайомою покинути піцерію. Після того, як між старшим чоловіком та засудженим виникла словесна суперечка, у розмову втрутилися кілька хлопців, які сиділи за сусіднім столиком.

"У процесі суперечки хлопці вискочили з-за столика, оточили його та почали наближатися, ображали його, тягнули за куртку. Один із них кликав на вулицю розбиратися. І у цей час він отримав удар в голову", – розповів засуджений.

Під час штовханини він випадково поранив одного із нападників ножем, яким розрізав піцу. Після цього, за його словами, хлопці заспокоїлися і перейшли в інший зал. Однак, коли він намагався вийти з піцерії, то нападники знову підійшли до нього. Під час нової сутички засуджений поранив одного із них ножем у груди.

Після цього він вийшов зі знайомою із закладу, а через деякий час їх наздогнала поліція.

Втім, один із постраждалих під час сутички у піцерії пояснив, що насправді засуджений конфліктував із охоронцем закладу. На захист охоронця стали кілька хлопців, двох з яких і поранили ножем.

Відтак, за хуліганство та навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень Личаківський райсуд призначив чоловікові 5 років ув'язнення.

Джерело: Захід.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах