Будь в курсі: у Львові змінюються маршрути майже всіх трамваїв

Новина - Транспорт та інфраструктура - Будь в курсі: у Львові змінюються маршрути майже всіх трамваїв

Новина - Транспорт та інфраструктура - Будь в курсі: у Львові змінюються маршрути майже всіх трамваїв

Транспорт та інфраструктура
12 серпня 2016 17:14

За інформацією "Львівелектротрансу", від 10 серпня, тимчасово припиняється робота трамвайного маршруту № 3 "площа Соборна – Аквапарк", натомість збільшується кількість трамвайних вагонів на маршруті №1, який зараз курсує за маршрутом "Залізничний вокзал – Центр – вулиця Вітовського – вулиця Сахарова – вулиця Княгині Ольги". Розворотне кільце на площі Соборній у маршрутному русі трамваїв використовуватися не буде, тому ЛКП "Львівелектротранс" просить пасажирів, що прямують в сторону кінцевої "Аквапарк", очікувати трамвая на зупинці "вул. Шухевича", яка знаходиться поруч. На кінцевій зупинці трамвайного маршруту №3 працівники "Львівелектротрансу" розмістили відповідне інформаційне оголошення.

 

 

 

 

Планується, що після завершення усіх робіт з реконструкції вулиць Івана Франка та Свєнціцького відновить свою роботу трамвайний маршрут № 4 "вулиця Торф`яна – вулиця  Миколайчука".

Окрім цього, після закриття на реконструкцію перехрестя вулиць Личаківської та Мечнікова заплановано такі зміни трамвайних маршрутів:

  • трамваї маршруту № 2 прямуватимуть від кінцевої "вулиця Коновальця" вулицями Мельника, Генерала Чупринки, Коперника, Дорошенка, пл. Ринок, вулицями Руською, Підвальною та Івана Франка до кінцевої зупинки "Академія Мистецтв";
  • трамваї маршруту № 7 прямуватимуть від кінцевої "вулиця Татарбунарська" до кінцевої "вулиця Торф`яна" вулицями Шевченка, Городоцькою, Б. Хмельницького та Замарстинівською.

трамвайний маршрут № 10 тимчасово припиняє свою роботу до завершення ремонтних робі на перехресті "Личаківська – Мечнікова".

Трамвайні маршрути № 5 і №6 курсуватимуть за звичними маршрутами.

Про дату відновлення трамвайного маршруту №4 та про зміни маршрутів руху трамваїв, що курсують по вулиця Личаківській, буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, раніше через закриття на ремонт вулиць Русових, Київської, Котляревського і Нечуя-Левицького припинили свою роботу трамвайні маршрути № 9 та №11 і було додатково введено трамвайний маршрут №6а "Церква Св. Анни – вулиця  Миколайчука".

Читайте ще новини Львова

Студенти зі Львова створили додаток для замовлення їжі у ресторанах

Львів’ян кличуть на "Свято хліба": що буде цікавого

Стало відомо до якого числа можна буде отримати перепустку на в'їзд у центр Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах