Допоможіть знайти: у Львові зникли два підлітки

Новина - Події - Допоможіть знайти: у Львові зникли два підлітки

Новина - Події - Допоможіть знайти: у Львові зникли два підлітки

Події
12 серпня 2016 09:28

Львів’ян просять допомогти у пошуку двох друзів віком 15-ти і 14-років, які 9 серпня вийшли з дому і досі не повернулися. Про це інформують у спільноті Варта-1.

Сюч-Солдатенко Євген Андрійович, 26 травня 2001 року народження, уродженець та житель Львова, вулиця Наукова, який 09.08.2016 року в період з 15:15 до 17:30 годин вийшов з дому та не повернувся.

Допоможіть знайти: у Львові зникли два підлітки фото

Прикмети : зріст 180-182 сантиметрів, худорлявої тілобудови, обличчя пряме, ніс широкий, губи прямі рівні, волосся світло-русе коротке, очі сіро-голубі. 
Особливі Прикмети: носить окуляри для зору з чорною оправою, має шрам по середині лоба близько 2 сантиметрів, є шрам на нижньому краю губи близько 1 сантиметр. Був одягнений: військова форма (камуфляж), ремінь коричневого кольору армійський з бляхою СССР, кепка камуфляжна, берци чорного кольору , рюкзак синьо-сірий.

Федик Тарас-Іван Ігорович, 04.07.2000 року народження, уродженець та житель с.Скнилів, Пустомитівського району, Львівської області, вулиця Я.Білька, студент 1-ого курсу коледжу Львівської Політехніки, який 09.08.2016 року о 08:10 годин поїхав на навчання в м.Львів та донині місце перебування його не відоме.

Допоможіть знайти: у Львові зникли два підлітки фото 1

Прикмети: зріст 170-175 сантиметрів, худорлявої тілобудови, обличчя подовгасте, ніс середній, губи середні, волосся чорне коротке, очі сірі, вуха прилеглі. 
Особливі Прикмети: носить окуляри для зору, з чорною пластмасовою управою, має шрам на голові з правої сторони шириною 2 сантиметрів, 
Був одягнений: сині кеди з грубою білою підошвою (сліпони), білі шнурки, світло-сині джинси, футболка світло сіра з написом GROPP. 
Мав при собі рюкзак чорного кольору.

По наявній інформації Федик Т.І.І та Сюч-Солдатенко Є.А. є друзями останній раз іх бачили обох 09.08.2016 року в місті Львові по вулиці Наукова близько 14:00 години.

Усіх, кому що-небудь відомо про місце перебування вказаного хлопців, просимо повідомити у Франківський ВП м. Львова за телефоном 0676714449, або на оперативну лінію 102. 
Будемо вдячні за будь-яку інформацію, що допоможе встановити місце перебування вище вказаних громадян. 

Читайте ще новини Львова

Дві жахливі ДТП сталися на трасі Київ-Чоп: 4 загиблих, 12 постраждалих

Стало відомо до якого числа можна буде отримати перепустку на в'їзд у центр Львова

Будь в курсі: у Львові змінюються маршрути майже всіх трамваїв

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах