Місячник поліції у Львові: кого будуть зупиняти в першу чергу

Фото взято з сайту nv.ua

Фото взято з сайту nv.ua

Події
13 серпня 2016 11:10

Рівно місяць патрульні пильно стежитимуть за вами. З 12 серпня, стартував перший у житті українських патрульних місячник. Завдання згори: шукати автівки, які підпадають під опис як викрадені. Адже в Україні за поточний рік злодії поцупили понад 7 тисяч машин.

Окрім пошуків вкрадених автівок, поліціянти пильно стежитимуть за всіма порушниками ПДР і обіцяють до вересня не пробачати, а карати. Так, лише за 7 хвилин патрулювання в центрі Львова, поблизу Краківського ринку, поліцейські Віра Проців та Роман Смаль-Стоцький оштрафували двох порушників, ще з двома поговорили. Серед винуватців був водій, який неправильно припаркував свою автівку, та жінка, яка розмовляла по телефону за кермом. Патрульні діляться: усі штрафи виписують на місці.

"На планшеті в електронному вигляді, я вношу сюди всі дані і на спеціальному принтері видруковуємо чек", – розповів патрульний Роман Смаль-Стоцький.

Патрульні пильніше стежитимуть за всіма автівками. Не гребують зупиняти і машини на іноземній реєстрації. Наприклад, Alfa Romeo в центрі Львова чотири рази порушила правила ПДР. За кермом виявився громадянин ЄС, колишній українець. Втім, патрульна Віра Проців порушника на свій розсуд пробачила і відпустила. Патрульні кажуть: акцентуватимуть увагу на пошуках крадених машин. Але масово водіїв ніхто не зупинятиме.

"Справа в тім, що авто марки Ford – це не орієнтування, має бути авто марки Ford певного кольору з певним номерним знаком чи без нього, характерними ознаками, тобто має бути вказано те, через що можемо зупинити авто. – Тобто масово машини зупиняти не будете? – Ми взагалі не можемо зупиняти авто, якщо нема порушення", – розповіла патрульна Віра Проців.

Патрульні кажуть: у тихий день вони штрафують з десяток порушників, в особливо "спекотні" робочі години – їх близько півсотні.

Джерело: Захід

Читайте ще новини Львова

Другим "кримським диверсантом" виявився уродженець Львівщини

Допоможіть знайти: у Львові зникли два підлітки

Будь в курсі: у Львові змінюються маршрути майже всіх трамваїв

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах