Підвіз додому: на Львівщині схопили гвалтівника неповнолітьної

Новина - Події - Підвіз додому: на Львівщині схопили гвалтівника неповнолітьної

Новина - Події - Підвіз додому: на Львівщині схопили гвалтівника неповнолітьної

Події
20 грудня 2016 11:09

На Львівщині раніше судимий зловмисник зґвалтував неповнолітню. Правоохоронці затримали зловмисника, йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. 

У Старосамбірське відділення поліції 19 грудня вночі з заявою про зґвалтування звернулась 17-річна мешканка одного з сіл району. Дівчина повідомила, що близько 00.30 біля лісосмуги неподалік траси її зґвалтував чоловік, котрий підвозив її додому власним автомобілем "Форд Ескорт". За словами потерпілої, водій раптово зупинився і, наносячи удари по голові та по обличчю, вступив з нею у статевий зв’язок, інформують у відділі комунікації поліції Львівської області.

Пізніше лікарі діагностували у потерпілої "черепно-мозкову травму, струс головного мозку, параорбітальну гематому" та травми, характерні для зґвалтування.

Правоохоронці затримали зловмисника згідно статті 208 КПК України. Ним виявився 28-річний мешканець одного з сіл району, раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень. Невдовзі суд обере для чоловіка міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за стетте "зґвалтування" КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. Призначено ряд експертиз, проводиться досудове розслідування.

Дивись ще: 

QR-код та смс: у Львові будуть креативно сповіщати коли приїде маршрутка

Грип у місті: у Львові закрили школи на карантин

Буковель, Ворохта, Яремче: куди поїхати на Новий рік у Карпати

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах