Знайшли рішення: львівським сміттям засипали спальний район міста

Новина - Події - Знайшли рішення: львівським сміттям засипали спальний район міста

Новина - Події - Знайшли рішення: львівським сміттям засипали спальний район міста

Події
20 грудня 2016 13:55

Сміття зі Львова настільки невловиме, що ніхто не може конкретно назвати місце, куди ж вивозяться відходи з міста-мільйонника. Періодично сміття зі Львова знаходять то в одній, то в іншій області Укріани. А днями активісти, спільно з журналістами львівського інтернет-порталу "Гал-Інфо", з'ясували, що частину побутових відходів львів'ян незаконно складують на одній з вулиць найбільшого в місті мікрорайону Сихів. За вул. Вернадського (околиця Львова) на території місцевого шиноремонтного підприємства розкинулася стихійне звалище. Сюди, на пустир, який знаходиться біля житлових будинків, сміття вивозили з центру міста. Папером, пластиком, органічними відходами завалили близько півтора гектара землі. Активістам навіть вдалося зафіксувати на відео факт такого незаконного вивезення сміття комунальної машиною, про що повідомили в мерію і правоохоронцям.

Знайшли рішення: львівським сміттям засипали спальний район міста фото

Фото: galinfo.com.ua

У Львівській міськраді відразу ж доручили провести службове розслідування, а всі матеріали передати в правоохоронні органи для належного реагування.

- Такі речі неприпустимі, - заявив мер Львова Андрій Садовий. - Особи, причетні до самовільнго вивантаження сміття на вул. Вернадського, повинні бути покарані.

Градоначальник особисто побував на місці звалища і дав доручення прибрати це неподобство в перебігу декількох днів. А трохи пізніше з'ясувалося, що сміття на Вернадського складували тимчасово, так як через зміну фірми-перевізника трапився збій з вивезенням відходів з урн з центральної частини міста. Виходить, що чиновники з Галицької адміністрації не тільки знали, а й підтримували виникнення стихійного звалища в житловому мікрорайоні Львова.

Дивись ще: 

QR-код та смс: у Львові будуть креативно сповіщати коли приїде маршрутка

Грип у місті: у Львові закрили школи на карантин

Буковель, Ворохта, Яремче: куди поїхати на Новий рік у Карпати

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах