Покривали "бізнес": у Львові затримали наркоторговця під час передачі хабаря поліції

Новина - Події - Покривали "бізнес": у Львові затримали наркоторговця під час передачі хабаря поліції

Новина - Події - Покривали "бізнес": у Львові затримали наркоторговця під час передачі хабаря поліції

Події
18 сiчня 2017 14:06

У Львові затримали організатора збуту наркотиків та трьох його спільників. Він намагався передати 120 тис. грн поліцейським за покриття злочинного бізнесу.

17 січня під час спільної спецоперації прокуратури та Нацполіції затримали організатора незаконних оборудок. Під час обшуку у нього вилучили 3 г метадону, а вдома 5 тис. євро. Того ж дня затримано ще трьох його спільників, які є співучасниками збуту наркотичних засобів у Львові

Загалом слідчі прокуратури Львівської області провели 15 обшуків в житлових та інших приміщеннях, внаслідок яких вилучили 50 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу метадону, орієнтовна вартість якого становить 130 тис. грн.

"Задокументовано факт надання ним неправомірної вигоди в сумі 120 тис. грн працівникам поліції за невтручання та сприяння у подальшій незаконній діяльності по зберіганню та збуту наркотичних речовин", ? розповіли у прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратура також проводить досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем працівниками головного управління Нацполіції у Львівській області, прикриття злочинної діяльності щодо збуту наркотичних засобів та отримання за це неправомірної вигоди. Досудове розслідування триває.

Дивись ще: 

Актуально: чехи збираються збудувати на Львівщині сміттєспалювальний завод

Закон прийняли: коли чекати електронний квиток у транспорті Львова

День соборності-2017 у Львові: що буде цікавого

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах