Далеко не відходячи: у Львові працівник банку крав гроші з рахунків клієнтів

Новина - Події - Далеко не відходячи: у Львові  працівник банку крав гроші з рахунків клієнтів

Новина - Події - Далеко не відходячи: у Львові працівник банку крав гроші з рахунків клієнтів

Події
25 сiчня 2017 17:33

У Львові правоохоронці викрили банківського працівника у розкраданні коштів, інформує прес-службі поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, банківський працівник у грудні 2015 року та у квітні 2016 року здійснив розкрадання коштів банківської установи на суму 210 тисяч гривень.

Маючи логіни та паролі доступу до системи дистанційного обслуговування клієнтів банку, він провів несанкціоновану зміну інформації і в подальшому перерахував гроші з рахунку клієнта банку на свій власний рахунок.

Спочатку він привласнив у такий спосіб десять тисяч гривень, а далі перераховував на свій особистий рахунок п’ятдесят тисяч гривень, потім сто тисяч гривень, а потім ще п’ятдесят тисяч гривень, які в подальшому теж привласнив.

У рамках відкритого кримінального провадження, менеджеру банку повідомлено про підозру у скоєнні ряду кримінальних правопорушень, зокрема за ч.3,4 ст.191 (розкрадання у великих розмірах), ч.1,2 ст.200 (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення), ч.1 ст.361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин), ч.1,3 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах) КК України.

Проводиться досудове розслідування.

Дивись ще: 

Мав 64 роки: у центрі Львова водій буса задавив паркувальника готелю "Leopolis"

Відеофакт: у Львові 700 курсантів долучились до рекордного флешмобу

У Львові відрахований з вишу студент вистрибнув з вікна

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах