Додумався: вулицями Львова розгулював чоловік з гранатою

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
10 березня 2017 16:45

На вулиці Ужгородській правоохоронці вилучили у зловмисника предмет, схожий на гранату РГД-5 із запалом та скерували на експертизу, повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Так, у Галицький відділ поліції 9 березня надійшло повідомлення від мешканців вулиці Ужгородської про те, що вулицею ходить чоловік, котрий має з собою предмет, схожий на гранату.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та екіпаж патрульної поліції. Правоохоронці виявили підозрілого чоловіка, котрий дійсно мав у кишені куртки предмет, схожий на гранату РГД-5 із запалом, який поліцейські вилучили та скерували на експертизу. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 28-річний львів’янин. Чоловіка запросили у Галицький відділ поліції для пояснень.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють походження гранати, проводяться слідчі дії.

Дивись ще:

Болюча проблема: Львів продовжує перетворюватись на суцільний смітник

Гірші,ніж звірі: на Львівщині браконьєри застрелили зубра

Стріт-арт: на Сихові з'явився новий мурал

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах