Львів'янину на замітку: " дитячі гроші" тепер можна отримати онлайн

фото: vidomosti-ua

фото: vidomosti-ua

Події
11 березня 2017 12:49

Міністерство соціальної політики та Державне агентство з питань електронного урядування презентували нову електронну послугу у сфері соціального захисту – призначення допомоги при народжені дитини, повідомляє tvoemisto.tv.

Досі документи для призначення допомоги можна було подати лише у паперовій формі. До прикладу, у 2016-му році приблизно 400 тис. українців для цього особисто відвідали органи соціального захисту населення, витрачаючи на це  свій час. Відтепер пропонується принципово новий рівень якості обслуговування. Батьки можуть подати такі документи у будь-який зручний час за допомогою мережі Інтернет, без необхідності особистого відвідування районного управління соціального захисту населення, інформує прес-служба Міністерства соціальної політики.Львів'янину на замітку: " дитячі гроші" тепер можна отримати онлайн фото

Електронна послуга вже доступна за посиланням: e-services.msp.gov.ua

Як зазначають у міністерстві, за рахунок автоматизації перевірки введених даних значно пришвидшується процес розгляду документів та ухвалення рішення щодо призначення допомоги. Такі нововведення дозволять заощадити час, фінансові ресурси та зменшують ризики зловживань або шахрайства.

Дивись ще:

До школи з комфортом: на Львівщині закупили спеціально облаштовані шкільні автобуси

Відеофакт: у Львові рятують собаку, який навчив дитину розмовляти

Львів'янину на замітку: з 1 квітня в регіонах видаватимуть безкоштовні ліки

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах