Фото дня: на фасаді Львівської опери з'явились незвичні паперові скульптури

фото: Павла Паламарчука

фото: Павла Паламарчука

Події
26 вересня 2017 17:34

На фасаді Львівського оперного театру замість звичних банерів з рекламою, з’явилися 4-метрові скульптури з паперу, стилізовані під скульптури Іоана Пінзеля, повідомляє zaxid.net.

Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької вирішив кардинально змінити підхід до оренди театру та повністю відмовитись від комерційної банерної реклами на своєму фасаді, йдеться у заяві генерального директора-художнього керівника театру Василя Вовкуна, опублікованому на сторінці театру у Facebook.

"Ми, володіючи сучасним менеджментом і творчим потенціалом, самі в змозі отримати за аншлаговий продаж квитків двісті тисяч гривень за виставу, особливо у вихідні дні. Тому менша вартість оренди театру не є вигідною аж ніяк, а будні дні нам необхідні для проведення оркестрових та мізансценних репетицій, адже додаткового репетиційного залу в театрі немає", – йдеться, зокрема, у заяві Василя Вовкуна.  - Банерної реклами на фасаді історичної будівлі ми зрікаємось остаточно і безповоротно."

Скульптури з паперу поставили з нагоди музичного салону "Юрій Ланюк та друзі", який відбувся в Опері 25 вересня. Паперові скульптури, створені декораторами Опери, стоятимуть там доти, поки їх не пошкодить погода.

Дивись ще:

Премія: львівським освітянам виплатять грошову винагороду 

Дізнайся: коли повністю відкриють вулицю Личаківську 

За три мільйони: у Львові реконструюють ще один храм 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах