Догастролювався: у Львові скасували концерт Рождена Анусі

Новина - Події - Догастролювався: у Львові скасували концерт Рождена Анусі

Новина - Події - Догастролювався: у Львові скасували концерт Рождена Анусі

Події
18 травня 2018 17:47

У Львові скасували виступ українського виконавця з Одеси Рождена Анусі, який 18 травня мав відбутися у львівському нічному клубі "Галерея лицарів". Офіційне звернення організаторів опублікували на сторінці закладу у Facebook.

Напередодні місцеві активісти пообіцяли блокувати концерт співака, оскільки він неодноразово виступав у Росії. Натомість адміністрація клубу замінила виступ Рождена Анусі на український гурт Mirami. Також у вечірці візьме участь львівський виконавець Ivan Navi. Тим, хто придбав квиток виключно задля виступу Рождена, адміністрація пообіцяла повернути кошти.

"Ми свідомі львів’яни і підтримуємо дії активістів нашого міста , стосовно заборони виступу артистів, які гастролюють на території Росії в останні роки бойових дій на сході України. В даному випадку трішки не догледіли, чого надалі не повториться, а скерувалися топовою популярністю артиста на просторах ЗМІ країни", — йдеться у повідомленні керівництва клубу.

Нагадаємо, кілька днів тому у Львові скавували концерт Віталія Козловського. Козловський виступив на концерті до Дня перемоги у Москві 9 травня. Співак заявив, що метою його виступу в Росії було "просувати українську ідею і нашу правду простим людям". Депутати Львівської облради ухвалили звернення до президента України Петра Порошенка з проханням позбавити Віталія Козловського звання "Заслужений артист України".

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Крим має бути наш": Ірина Білик визнала Росію країною-агресором

Як це було: мер Львова став диригентом оркестру

Дивись: ONUKA влаштувала концерт у львівському аеропорту

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах