Покращення: оголошено нову дату відкриття перинатального центру у Львові

Новина - Події - Покращення: оголошено нову дату відкриття перинатального центру у Львові

Новина - Події - Покращення: оголошено нову дату відкриття перинатального центру у Львові

Події
04 червня 2018 14:03

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка оголосив нову дату початку роботи Львівського обласного клінічного перинатального центру. За його словами, перинатальний центр повинен запрацювати 8 червня, у п'ятницю. Таку вимогу Синютка озвучив директорці департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірині Микичак під час апаратної наради.

Ірина Микичак повідомила, що станом на сьогодні управління капітального будівництва ЛОДА ще не передало перинатальному центру необхідного устаткування. Обладнання повинні встановити, а після того провести відповідне навчання персоналу ЛОКПЦ.

"Ви повинні були ще в п'ятницю повідомити про ситуацію з обладнанням. Нагадую, що дедлайн введення центру в експлуатацію – 8 червня", – повідомив підлеглій Олег Синютка.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 20 квітня урочисто відкрив обласний перинатальний центр у Львові. Однак згодом виявилося, що після урочистого відкриття медичний заклад так і не ввели експлуатацію. Зокрема, у будівлі виявили невідповідність проектній документації. Відтак центр досі не може приймати породіль і навіть надавати консультації.

Через проблемний запуск роботи перинатального центру вже постраждали його медичні працівники – чотирьох лікарів звільнили з формулюванням "самоусунулись від спостереження за здійсненням ремонтно-будівельних робіт ЛОКПЦ". Двох звільнених медиків обіцяють прийняти на роботу в перинатальний центр рядовими лікарями.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Тимчасово: Львівський перинатальний центр отримав нового керівника

Породіль поки що не приймає: Порошенко відкрив у Львові перинатальний центр

Зустрічаємо лелеку: у який день тижня найчастіше народжуються діти на Львівщині

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах