Скандал продовжується: у Львові лікарі стоматполіклініки пікетують біля Ратуші

Лікарі третьої стоматполіклініка Львова пікетують. Фото: 032.ua

Лікарі третьої стоматполіклініка Львова пікетують. Фото: 032.ua

Події
13 липня 2018 13:20

У п’ятницю, 13-го липня, близько 15 лікарів третьої міської стоматологічної поліклініки намагалися пройти на засідання сесії міської ради, однак в Ратушу їх не впустили представники "Муніципальної варти". Про це повідомляє 032.ua.

Лікарі понад двадцять хвилин намагалися переконати "муніципалів" пропустити людей в міську раду, а потім викликали на площу Ринок екіпаж патрульної поліції. Проте, правоохоронці не втручалися в конфлікт між стоматологами, а спостерігали за ситуацією осторонь.

До лікарів виходив виконувач обов’язків директора департаменту, заступник директора департаменту "Адміністрації міського голови" Львівської міської ради Євген Бойко, однак між ним та лікарями відбулася сварка, після чого люди пообіцяли принести під міську раду шини та підпалити їх, якщо їх не пропустять на засідання сесії.

Нагадаємо, вчора, 12 липня, лікарі стоматологічної поліклініки пікетували сесію Львівської міської ради. Згодом, працівниця стоматполіклініки Наталія Ярема хотіла вистрибнути з вікна міськради. Перед цим на сесії зазначила: "Люди доведені до відчаю! Хочемо нарешті почути, коли нам виплатять зарплати". Медики вимагали вирішити їхнє питання перед депутатськими "канікулами".

Пізніше, до сесійної зали увірвалися молодики та розпочали бійку із представниками "Муніципальної варти". Медики при цьому скандували "Садового!", "Садового геть!" та інші гасла.

Додамо, що головний медик Львова Володимир Зуб застерігає містян від лікування у поліклініці №3. За його словами, у третю поліклініку вже рік не допускають фахівців лабораторного центру, щоб перевірити її на дотримання санітарно-епідеміологічного благополуччя та інфекційного контролю. Причиною є те, що лікарі проти реформування закладу та перетворення його на комунальне некомерційне підприємство та не допускають у поліклініку перевірки.

Скандал продовжується: у Львові лікарі стоматполіклініки пікетують біля Ратуші фото

Скандал продовжується: у Львові лікарі стоматполіклініки пікетують біля Ратуші фото 1

Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

ДИВИСЬ ЩЕ:

Львів'янам на замітку: змінився перелік документів для підписання декларації з лікарем

Медреформа в дії: у комунальній поліклініці Львова чоловік отримав чек за медогляд

Дочекалися: в Україні скасували талони на запис до лікаря

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах