Покрокова інструкція: як львів’янам онлайн відслідковувати черги на кордоні з Польщею

Можна онлайн відслідковувати кордон з Польщею

Можна онлайн відслідковувати кордон з Польщею

Події
20 липня 2018 10:47

Сьогодні, 16 липня, у прикордонних чергах на Львівщині – 593 автомобілі. Про це VG Львів повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Відтак, 333 транспортні засоби очікують у пунктах пропуску на Львівщині, а ще 260 скупчилися перед ними.

Про черги на пунктах пропуску для виїзду за кордон Львівської області можна дізнатись за допомогою електронної карти. На мапі доступна інформація про кількість транспортних засобів, які очікують перед пунктом пропуску, орієнтовну пропускну спроможність, а також середню кількість авто, котрі перетнули державний кордон за попередні чотири години.

Карта відображає ситуацію на шести пунктах пропуску через державний кордон України з Польщею: "Угринів-Долгобичув", "Рава-Руська-Хребенне", "Грушів-Будомеж", "Краковець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Смільниця-Кросценко".

Додамо, що електронна мапа доступна на головній сторінці сайту Львівської обласної державної адміністрації. Для того аби отримати дані необхідно навести курсор на необхідний пункт на карті. Інформація про накопичення транспорту на українсько-польському кордоні оновлюється цілодобово.

До того ж, інформацію про накопичення автомобілів на кордоні можна дізнатися на сторінці "Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон" у Facebook.

Нагадаємо, у які дні в Польщі не працюють магазини.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Порівняй: скільки отримують працівники на Львівщині та у Польщі

За 400 гривень: у Львові впроваджують спільний абонемент у заклади та електротранспорт

Відеофакт: біля каплиці Боїмів у Львові встановили вроцлавського гнома

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах