Досягли свого: у львівській мерії розглянуть петицію про запуск великих автобусів до Брюховичів

Петиція про запуск великих автобусів до Брюховичів набрала необхідні 500 підписів.

Петиція про запуск великих автобусів до Брюховичів набрала необхідні 500 підписів.

Події
17 жовтня 2018 16:40

Петиція до Львівської міськради про запуск великих комунальних автобусів до Брюховичів набрала необхідні 500 підписів. Станом на 17 жовтня її підписали 509 мешканців. У мерії прийняли петицію на розгляд.

Авторка петиції Ярина Остапик зазначила, що кількість пасажирів у Брюховичах значно перевищує можливості перевезення тією кількістю автобусів, які щодня виходять на маршрут.

У Фейсбук оприлюднили фото величезної черги, яка сформувалась у Львові на кінцевій зупинці автобусного маршруту у Брюховичі. Містяни давно нарікають на цей маршрут, адже, як для такої кількості людей, автобусів курсує занадто мало.

Більшість автобусів, що обслуговують машрути №8 та № 22, це автобуси середнього класу Богдан А092, які не пристосовані для перевезень пасажирів у міському режимі та у великій кількості, інвалідів у візочках та дитячих візків.

Через перевантаженість автобусів водії не зупиняються на частині зупинок, особливо нереально сісти на автобус №8 у час пік та на вихідні чи на останній рейс.

З метою вирішення вищеназначених проблем та забезпечення прав пасажирів, вона просила запустити комунальний великогабаритний громадський транспорт до смт. Брюховичі, у тому числі розглянути варіант продовження будь-якого міського комунального великогабаритного автобусного маршруту до смт. Брюховичі через вул. Замарстинівську.

Додамо, до Львова доставили 16 нових 12-метрових автобусів МАЗ. Всього Львів придбав у лізинг "Укргазбанку" для АТП-1 100 автобусів МАЗ і 50 автобусів концерну "Електрон". Вартість одного автобуса МАЗ становить 122 тисячі євро із розмитненням. Нові автобуси великого класу запустять на маршрути у Рясне.

Нагадаємо, 13 вересня, на зупинці у Брюховичах, побили водія маршрутки №8.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Куди везуть: великі автобуси МАЗ запустили на ще один маршрут

Куди поїдемо: у Львові запустять новий автобусний маршрут

"Або плати, або виходь": у Львові водій вигнав школяра з маршрутки на півдорозі

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах