"Пролетів" на червоний: водія маршрутки оштрафували після публікації у соцмережі

Водія львівської маршрутки оштрафували по відео на Facebook

Водія львівської маршрутки оштрафували по відео на Facebook

Події
22 листопада 2018 13:59

Водія приміської маршрутки Львова оштрафували за проїзд на червоне світло після того, як відео із порушенням опублікували на Facebook. Пройшло два місяці як сталося правопорушення і сьогодні, 22 листопада, водію виписали штраф.

28 вересня порушення зафіксували на відеореєстратор і опублікували. На відео чітко видно, як маршрутка проїжджає пішохідний перехід по вулиці Городоцькій на червоний сигнал світлофора. Номер маршрутки не потрапив у кадр. Однак, за інформацією ZAXID.NET, йдеться про приміський автобус №174, водій якого зараз працює у перевізника "Міра і К".

Речник Патрульної поліції Львівщини Мар'ян Шпитак, 22 листопада на водія склали постанову за порушення ч. 2 ст. 122 КУпАП (проїзд на заборонний сигнал світлофора) і виписали передбачений цією статтею штраф у 425 гривень. Водій особисто прийшов до суду та під час розгляду справи визнав вину у порушенні і заявив, що таке більше не повториться.

Нагадаємо, у квітні 2016 року на основі аматорського відео патрульні оштрафували скандальну водійку Volkswagen Touareg, яка перешкоджала руху трамваїв. У жовтні 2017 року водія львівської маршрутки №8 позбавили прав після публікації відео з ризикованим маневром. У вересні 2018 року патрульні після розголосу у соцмережах розшукали і оштрафували водія Hummer, який об'їжджав затор на вулиці Княгині Ольги по виділенній трамвайній лінії.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Зареєстрували петицію: львівські перевізники вимагають збільшення тарифу на проїзд

Щоб не возити повітря: непопулярним львівським автобусам змінять маршрути

Фото дня: львівський перевізник отримав перші п’ять автобусів "Електрон"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах