Без паспорта – на вихід: прикордонники розповіли, чому не подбали про львівського школяра

Прикордонники розповіли, чому прикордонники не подбали про школяра, якого вчителі виставили з автобуса на мороз на кордоні.

Прикордонники розповіли, чому прикордонники не подбали про школяра, якого вчителі виставили з автобуса на мороз на кордоні.

Події
15 сiчня 2019 17:25

Речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук розповіла, чому прикордонники не подбали про львівського школяра, якого вчителі виставили з автобуса на мороз на українсько-угорському  кордоні, бо він забув вдома паспорт.  

Попри твердження вчителів, що вони залишили Миколу Бойка під відповідальність старшого зміни прикордонників, Олена Трачук заперечила ZAXID.NET цю інформацію. За її словами, вона опитала начальника зміни і всіх прикордонників, що працювали 10 січня у пункті пропуску, але жоден з них не підтвердив інформацію, що їм передавали 15-річного хлопця та просили, щоб він зачекав свою маму, чи щоб вони посадити його у машину до Львова. Трачук пояснила, що зазвичай у таких випадках хтось з супроводжуючих залишається з дитиною, або дитина чекає на приїзд батьків у спеціальній кімнаті.

"Звісно, що вони не скажуть, що був такий інцидент, тому що ми не оформляли такі документи. Я не писала заяву, начальник зміни її не приймав", - заявила директорка школи №98 Людмила Земба, коментуючи слова речниці прикордонників. За її словами, вона не пам'ятає ім'я начальника зміни, але він пообіцяв їй, що дитину передадуть безпосереньо мамі або посадять у авто до Львова (це близько 280 км).

Окрім того, директорка також стверджує, що вона хотіла залишитись на кордоні з Миколою, але керівник групи сказав, що у турі має бути двоє дорослих, щоб супроводжувати 22 дітей, інакше тур не відбудеться. Тому 15-річного хлопця залишили на кордоні – впевнені, що його батьки уже виїхали зі Львова автомобілем, який вони знайшли на BlaBlaCar.

Нагадаємо, вчителі львівської школи №98 висадили 15-річного школяра з автобуса, бо він не мав біометричного паспорта з собою. Педагоги з класом поїхали далі за маршрутом до Італії.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Директорці — догана: з львівського дитсадка втік 5-річний хлопчик

"Сльози замерзли на обличчі": у львівському садочку забули дитину на морозі

Бунт у ліцеї: першокласники не ходять на уроки через агресивного однокласника

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах