Булінг у львівському ліцеї: на яких умовах клас повернувся на навчання

Учні 6-Б класу львівського ліцею імені Василя Стуса, у якому розгорівся скандал через булінг, повернулися на уроки в школу.

Учні 6-Б класу львівського ліцею імені Василя Стуса, у якому розгорівся скандал через булінг, повернулися на уроки в школу.

Події
08 березня 2019 12:41

Майже тридцять учнів 6-Б класу львівського ліцею імені Василя Стуса, у якому нещодавно розгорівся скандал через булінг і які перевелися на дистанційну форму навчання, повернулися в школу. Про це Tvoemisto.tv розповів директор навчального закладу Михайло Заремба.

"Діти на навчанні. Узгоджено з батьками  встановлення камери спостереження. Поки що використовували портативний варіант, який не зовсім зручний в записі. Стараємось налагодити відносини від учнями та батьками", — розповів Заремба.

Батькj учня 6-Б класу львівського ліцею імені Василя Стуса поскаржився до міжнародної організації UNICEF на директора, вчителів, однокласників свого сина та їхніх батьків, звинувативши їх у булінгу своєї дитини. У той же час батьки однокласників 12-річного звернулися до ювенальної поліції стосовно ситуації у класі, а також в управління освіти Львівської міськради. Вони нарікають, що хлопець постійно ображає і б’є однокласників. Через агресію хлопця 29 дітей перевели на дистанційне навчання

ДИВИСЬ ЩЕ:

Знайшли голою: зниклу 13-річну дівчинку виявили у полі на Львівщині

Що з дитиною: львівські поліцейські розшукали жінку, яка займалася проституцією з дворічною донькою

Булінг у Львові: ТОП найжахливіших випадків

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах